Ez-az-amaz, Kiemelt

Tisztelt Barátom, Kedves Ismerősöm!

|

Az Országgyűlés várhatóan pénteken a délelőtti, kora délutáni órákban szavaz a “devizahiteleseket segítő törvényről”. Az eddigi adósmentő intézkedések (végtörlesztés, árfolyamgát, ócsai lakópark, a Kúria és az Alkotmány Bíróság ellentmondó ítéletei) valamint az, a tény, hogy az új, “devizahiteleseket mentő” törvényjavaslat kidolgozása során a devizahiteles érdekvédő szervezeteket nem vonták be az előkészítő munkába, ugyanakkor a törvény kidolgozását arra a Dr. Trócsányi Lászlóra bízták, aki az OTP BANK jogi képviselőjeként vett részt egy devizahitelesek (PITEE) által indított közérdekű perben.

Ez arra enged következtetni, hogy a készülő törvény valójában a bankok törvénytelenségeit, a csalások teljes körű feltárását, számonkérését és a felelősök elszámoltatását készül elodázni, és  a bizonyítottan tisztességtelenség miatt semmis szerződések százezreit próbálja törvényesíteni. Egy konkrétum: A sokszor emlegetett “adósoknak visszajáró” milliós összeget a tisztességtelen szerződések miatt felhalmozott követelésből írnák jóvá, vagyis egy virtuális összegből vonnának le egy virtuális összeget. – Devizahiteles szervezetek az adósok érdekében elvárható tisztességes és méltányos kormányzati döntésben bízva, 2014 július 4-én délelőtt az Otthonvédelmi Tanács szervezésében két figyelemfelhívó vonulásos demonstrációt is indul, amelyek végcélja a Parlament előtti Kossuth tér.devizahitel

 A gyalogos vonulásos demonstráció 09.00 órakor kezdődik Magyar Nemzeti Bank/Bankcenter előtt, és a demonstrálók Szabadság tér, Vécsey u. Vértanúk tere, érintésével érkeznek a Kossuth térre.

 Az ezzel párhuzamosan induló forgalomlassító autós demonstráció kezdetének időpontja: 08.30 óra, gyülekezés az 56′-osok tere, (Regnum Marianum) parkoló, indulás 09.00. Útvonal: Dózsa György út, – Andrássy út, – József Attila út, – József Nádor tér, – Bankszövetség/Pénzügyminisztérium

– József Attila út, – Bajcsy-Zsilinszky út, – Bank utca, – Magyar Nemzeti – Hercegprímás u. – Arany János u. – Bajcsy-Zsilinszki út, – Alkotmány utca, – Kossuth Lajos tér.

 Az elmúlt évek tapasztalata azt igazolja, hogy a kormányzat csak azokat a társadalmi kérdésekre reagál, amelyek mögött határozott érdekérvényesítő erőt érez. A devizahiteles károsultak érdekérvényesítő képessége az elmúlt évek tapasztalata szerint sokat erősödött, de a helyzet megnyugtató rendezéséhez egyre több károsultnak kell kiállni a jogaiért, ha sikert akarunk elérni!

 Várunk mindenkit, aki szót kíván emelni sorsa jobbra fordulása miatt autóval 08.30-kor az 56′-osok terére, a (Regnum Marianum) parkolóba, valamint gyalogos vonulásra érkező demonstrálókat 09.00 órakor Magyar Nemzeti Bank/Bankcenter elé!

 Otthonvédelmi Tanács

Tatár József

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Menyhért Péter

  Kedves barátaim!
  Lusta vagyok, félek a tüntetésektől, de NEM MARADHATOK OTTHON!
  menyus

  ↑ LinkVálasz
 2. DEMOKRATIKUS,SZABAD MAGYARORSZÁGOT AKARUNK!!!

  Független bíróságokat, ügyészségeket, hozzáértő kormányt, szakembereket az ország élére!!! Elég volt ebből a borzalmas diktatúrából, dögletes korrupcióból. EZ MAGA A KÖZÉPKOR!!! HŰBÉRI LÁNC, KLIKKEK, JOGTIPRÁS, KORRUPCIÓ A KÖBÖN!!!! ENNÉL CSAK JOBB LEHET!!! ENNEK A KORMÁNYNAK ÉS MINDEN ÉRINTETTNEK MENNIE KELL!!!!! NÉLKÜLÜK CSAK JOBB LEHET, NEM AKARUNK MAFFIAÁLLAMOT!!! MINDEN BANKÁR ÉS POLITKUS BŰNÖZŐT FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS SZÁMOLTASSON EL!!! NEMZETKÖZI FEÜGYELŐKET MAGYARORSZÁGRA, MERT ITT MÁR SEMMILYEN FÜGGETLEN ORGÁNUM NINCS!!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE