Ez-az-amaz, Kiemelt

Tisztelt Orbán Viktor Úr!

|

Nézzen szét, kérem, más európai országok bérezései között, mennyi arra a létminimum és a minimálbér, és süllyedjen el szégyenében! Ön kérem nem ember a magyar munkaerőkkel szemben!

Semmibe vagyunk véve! A családi adókedvezmény semmi, európai bérezés kell hazánkban. Európa közepén!

Ha nem lesz sosem, Ön nulla!

A hazai magyarok sosem élhetnek Magyarországon, európai szinten!

Szomorú!

Meddig tart a rémálom a magyar munkaerőnek?orban59

Egy millióan nem keressük meg a magyar hazai létminimumot sem, ami 87000 forint, és ez is nulla, 2014-ben a havi megélhetéshez! Csak hazánkban alacsonyan van meghúzva sajnos Európán belül máig a létminimum, mintha nem is Európához tartozna országunk. Én és sokan ezt sem kereshetjük meg!

Én 2000-ben nettó 25000, ma 2014-ben nettó 66000 forintot, és nincs plusz juttatás mellé! Hol élek? Középkorban már lassan!

Munka alapú társadalomról beszél ez a szégyentelen arcátlan kormányfő, miközben több mint 1 millió a létminimumot sem érheti el, mert ki van téve a hazai vállalkozóknak, gyáraknak, és a kormány a minimálbért is alacsonyan tartja! Olcsón, kevés juttatásért várnak el tőlünk munkát, és hallgasson a magyar, de meddig elviselhető a kihasználás, ahol csak az állam nyer! Sokan a nyugdíjkorhatárt sem élik meg kicsi hazánkban, a stressz, a kilátástalanság és a szegénység áldozataként!

Egészségesen étkezni, halljuk hazánkban folyton, de miből, Orbán Úr?

Ön csak költsön több százmilliárdot stadionokra, Felcsútra és vágjon jópofát!

De hát van bőr a képén, mind belföldön nyilatkozva és mind külföldön! Lassan minden országban megutálják Önt, nem csak sok-sok hazai magyar ember!

 Facebook –

Krisztián Kovács

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE