Jogdoki

Devizahitel – A bírósági végrehajtóknak nem kell viszonyulni?

|

A minap elhangzott Császti Ferenc magyarázata elég gyenge lábakon áll, mely szerint kollégája csak egy félreértelmezés miatt csapott le kiszemelt áldozatára. 

Felháborító, hogy a jogalkotói akarat és a jogalkalmazási gyakorlat az köszönőviszonyban sincs Magyarországon. Adott egy törvény, mely egyértelműen fogalmaz, szándékot érvényesíteni kíván. Nem tartalmaz a hatályban lévő törvény semmilyen kötelezettséget, melyre a végrehajtói kamara hivatkozik. vegrehajtas4

Az már tényleg a pofátlanság és jogfosztottság bizonyítéka, hogy Magyarországon a hatályos törvényeket “igénybe” azaz lehetőségével élni, csak kérésre lehet.

Milliárdokat törvénytelenül, és nem utolsó sorban adómentesen felhalmozó, tevékenységüket soha nem korlátozó környezethez szokott, “bűnszervezeteket” megcsúfoló kamarát tevékenységétől el kell tiltani, az okozott kárt meg kell téríteni.Elfogadhatatlan, hogy nem indult meg a büntetőeljárás a folyamatosan törvényeket “félreértelmező” kamara tagjai és annak vezetősége ellen. A lakosság megtévesztésének kísérletéért, Császti Ferenc kollégáinak törvények folyamatosan való “félreértelmezéséért” a büntetőeljárások megindítása, megkérdőjelezhetetlen tény kell, legyen.
Az önálló bírósági végrehajtói kamara és a magánközjegyzői kamara tevékenységét újra ÁLLAMI KÖZSZOLGÁLATI ÁLLÁS KERETEIN BELÜL LEHESSEN GYAKOROLNI, működtetni, hiszen az állam kifehérítve, törvényes felügyelettét biztosítva, töredék összegből működtethetné ezt a két szektort. Nem utolsó sorban leselejtezve a kamarák nyereségorientált tagjait.

Grell Antal 

B.É.CS.

http://www.bankcsapda.eu/

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE