Ez-az-amaz, Kiemelt

Választási devizahiteles megsegítés

|

Az ország a naponta reklámozott sikerjelentések ellenére a padlón van. Még a fény sem látszik az alagút végén. Ha egy fideszes vezető politikus azt mondja, hogy ő már látja a fényt, akkor biztos, hogy rossz irányba néz. Most az önkormányzati választások előtt is hitegetik a devizahiteleseket. Sokadjára.

A devizahitelesek még a saját kárukon sem tanulnak. Mennyi-mennyi ígéret volt már. Kezdve attól, hogy „Európában egyedülálló módon megsegítettük a devizahiteleseket,” – Ócsán, a gazdagok végtörlesztésén, az árfolyamgátig, a devizahiteleseknek minden visszajárig.jatek14_blog

Most szinte naponta olvashatjuk, hogy a devizahiteleseknek ősztől 20 -30 %-al csökkenhet a törlesztőrészlete. Nem csökkent, csak csökkenhet. Hajrá Orbán! Igaz volt rá több mint négy évük. Akkor is 2/3-os többségük volt, most is, az már 4/3. Megy a kábítás, hol a külföldi bíróságra vártunk, hol a Kúriára. De a Kúria nem alkot törvényeket. Csak őrködnie kéne a törvényességen.

Elgondolkodtató, amikor ipari méretekben, hazudnak, megtévesztenek, ámítanak, és ennek is van közönsége. Hogy unortodoxiával, ráolvasással a semmiből valamit lehet teremteni? Csak Orbán Viktor szándékának kérdése a jólét és aztán ingyen lesz a Havaj-Dízsí, a zizi és a ringlispíl.

Sajnos ennek a lebutított közegnek minél számosabb tagját fogják a szavazóhelyiségekbe terelni. Hogy még szebb legyen, egyházi áldással és buzdítással. Az Anti-Krisztust, a bálványt, a mammont imádják hallelujázva.

Hogy a kijózanító pofon mikor éri majd el az országot? Hamarosan. Az egész kártyavár össze fog dőlni, nem érdemes reménykedni a fennmaradásában. Pláne jövőt építeni egy politikai szélhámos “itt a piros, hol a piros típusú” süketségeire, az emberek hülyének nézésére és cinikus becsapására.

Adja isten, hogy tévedjek.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE