Kiemelt, Pilvaxwélemény

Nyakon öntős őrület

|

Dübörög a jeges vizes őrület Magyarországon is. Kis hazánk a fejlett Nyugat utolérésében jobban teljesít. Terjed a Nyugatról begyűrűző őrület a jeges vízzel való nyakon öntés. Mondhatnánk, a hülyeség nem ismer határokat.

Amíg a tengerentúlról begyűrözött ez az őrület, csak a lényegét vesztette el. Az „ALS Ice Bucket Challenge” célja eredetileg az volt, hogy hogy felhívja a figyelmet egy, az agyi idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegségre, és adakozásra késztesse az akcióban résztvevőket.

kubatov

Nálunk azonban lassan minden politikai celeb nyakon önti magát jeges, vagy hideg vízzel, ám többségük megfeledkezik az adakozásról. Az USA-ban eddig 65-70 millió dollárt adakoztak az öntésben résztvevők. Nálunk a jópofaságon kívül a betegség megemlítése is elmarad. Mert majmolnak.

Magyar specialitás az, hogy nálunk mivel választási kampány van a politikai celebek kampányfogásként alkalmazzák az ön nyakon öntést. És itt van az eb elhantolva. Nyugaton csak annak kell önteni, aki nem fizet. Tehát ennyi smucig, irigy magamutogató magyar politikusi celebbel rendelkezünk. Az adományozott összegekről nem sokat lehet olvasni. A víz Pécsen még a rezsicsökkentés ellenére is drága. Főleg nyakon öntésre.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fvnIPmpqpB4]

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE