Kiemelt, Pécsi hírek

Pécs választott

|

A demokrácia egyéni felelősségvállalással is jár, és a hét végi választások megmutatták, hogy az emberek elfordultak a politikától. A 125606 választásra jogosult pécsi polgárból csak 43046 fő érezte szükségét, hogy döntsön Pécs következő ötéves jövőjéről.

A Fidesz kihasználta az emberek apátiáját és 16 631 szavazattal mindent vitt Pécsett is. Ez 13 százalék. Mert a demokrácia a többség uralma a kisebbség felett. Tizenhárom százalékkal lehet többséget szerezni. pecsvhaza

A pécsi Fidesz városvezetés az alacsony részvételi arány ellenére meghatározó többséget tudhat magáénak. Ez a többség bizonyára elegendő lesz arra, hogy elképzeléseiket végrehajtsák, hiszen gyakorlatilag semmiféle politikai erő nem akadályozza őket ebben érdemileg.

Szomorú ebben az, hogy Pécs lakosságának 66 %-át nem érdekli, hogy mi lesz vele, családjával és városával a következő 5 évben. Egyszerűen az érdektelenség, kiábrándultság és a félelem uralkodik a városban.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. VERITAS-TORONYMAGOSON

    Na vegre .most öt evre megint nyugi! Bevettük megint a värost! Itt vagyunk fenn a toronyban magunk közt: mi FIDESZ-haverok.Jo lenezni innen a magasbol!A värosunkra . Ami ismet a mienk lett!Integetnenk is, de nincs kinek!Van valami focimeccs talän a tv-ben? Legaläbb nyugodtan megbeszelhetjük a taktikänkat!Na ne vägjatok mär ilyen fapofät, amikor mindet vittünk!Kit erdekel, hogy csak 30 % szavazott! Fö a gyözelem! Na huzd mär el a szädat, hallottad mit mondott Peter!-Oriäsi gyözelem! Csinältasd mär vegre meg a fogaidat, mert a multkori kepen sem tudtäl vigyort mutatni! Fiuk a legjobb formätokat kell most hozni!Minden oke, ertitek? Sikerekröl kell beszelni, meg mindenhol avatni, meg megnyitni! Munkanelküliekröl egy szot sem! Hajlektalanokröl kuss! Ertitek!? Ha a fejedre esik egy ablak a T. köztpontban, tegy ugy, minha direkt akartad volna! Räersz otthon összerogyni!Egy kis fogyäst kerek! Neked komäm ällandoan leszakad a zakodrol a gombod, mert sörhasad van!Alig tudtäl felmäszni ide a lepcsön! Folyväst nyögsz! Mozogjatok!Jol kell kineznünk!! Te meg ne aludj, mikor en beszelek, mert nem lesz több dobäsod!Megegyszer nem huzunk ki a trutyibol! Meg kell mutatni, hogy igenis sikeres ez a väros!Csak a siker! Csak a FIDESZ! Ovatosan az ellenzekkel !Nehogy azt mondjätok nem tudunk együttmüködni! Az eszement ozdiak mär most bedobtäk az unalmast, hogy nem tudnak együttmüködni…. ! Mekkora leeges! Esztergomot akarnak csinälni!- no de ilyen nyiltan! Mi nem eshetünk ilyen gödörbe ! Ezert kell mindent mosolyogva elöadni!Veregesd meg a vällät az ellenzeknek, de felejtsd is el rögtön! Te meg szokjäl vegre le a cigiröl! Nezz tüköre, milyen särgäk a fogaid! Elkapnak egy fotomasinäval, es ugy järsz, mint en!OKE , fiuk FOLY-TAT-JUK!-PESTIESEN SZOLVA. Vagy inkäbb BUDAIUL SZOLVA, mert nem is igazi fideszes, aki nem Budän lakik!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE