Bölcsleletek, Pilvax Primőr

Mert a bika az nem korrupt!

|

Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. A gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Erre előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.

– Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak.

– Rendben van, maga tudja. bika

A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.

Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:

– AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!

A tehén és bika

Jancsi és Mariska legeltetik az állataikat. Jancsi egy tehenet, Mariska egy bikát. Egyszer csak a bika felkapaszkodik a tehén hátára. Jancsi nézi egy ideig, majd megkérdezi Mariskát:
– Mit szólnál hozzá, ha én is azt csinálnám, amit a bika?
Mariska elgondolkodik, majd válaszol:
– Tőlem. A te tehened!

Természetesen e vicceknek semmi köze sincs a NAV botrányhoz. Mivel a bika mindig erősebb. Erősebb a medvénél. Egy biztos, hogy a bika és a medve nem játékszerek.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE