Pilvax Primőr, Pilvaxwélemény

Mikor fogja szégyellni magát Schmitt Pál?

|

Nem csodálkozom, hogy Schmitt Pál a Nemzet Sportolója lett, miután plágium botránya után miatt kínossá vált a személye Magyarországnak és a Fidesznek is. Még 500.000 havonta a Nemzet sportolója címért.  Ha maradt volna benne egy kis tisztesség azt felajánlaná a szegénységben élő sportolóknak, mert abból van bőven. Például Gedó György, aki néha kéreget, mert másként nem tud megélni. Nagyon sokan élnek szegénységben a bajnokok közül is.

Vagy Hegedűs Csaba aki, a magyar sport 100. aranyérmét nyerte. Sok nagyszerű bajnok nevét említhetnénk. Akik egy dologban bizonyára különböznek Schmitt Páltól. Nem törleszkedtek a mindenkori hatalomhoz, mint a volt Köztársasági elnök és nem kapták őket csaláson, és nem szolgáltak elvtelenül minden rendszerben. Erre csak Schmitt Pál volt képes.nenzetsportoloja

Védekezhet ő azzal, hogy a többiek a Nemzet Sportolói így akarták, de ebben azért nem vagyok biztos. Nem tudom, hogy beszélték meg, de belementek ebbe a tisztességtelen választásba. Schmitt mindenképpen szégyellheti magát. Talán egy kicsit a többiek is.

A korábbi kiváló, és helyesen is író álamfő 2012-ben egy plágiumüggyel került középpontba. Ugyanis kiderült, hogy a 1992-es doktori disszertációja túlnyomórészt más szerzők műveinek szinte szó szerinti fordítása volt. A Semmelweis Egyetem szenátusa meg is fosztotta a doktori címétől. De ettől még a Nemzet Sportolója lehet. Mert ez olyan sportszerű!!

Kép: http://kecskefeszek.net/vicces-kep/kategoria/politika?skip=35

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE