Kiemelt, Pilvaxwélemény

Forradalom? Tüntetések. Hazaárulók

|

Néhány kormányellenes tüntetés után vagyunk. Egyértelmű, hogy komoly társadalmi elégedetlenség mutatkozik. Az elmúlt 25 év halmozódásai, hazugságai. Elkeseredettség, kilátástalanság. Mondhatunk fásultságot, beletörődöttséget és reményvesztettséget is, de a tüntetések, amely az internetadó miatt kezdődtek, azt mutatja, hogy lassan ébredezik a társadalom.

Néhány napja új adókat szavazott meg a parlament, további terheket raknak a “Azemberek” vállára. Közben a fontos kérdésekről nem igen hallunk.

Megtudjuk-e valaha, kiket és miért tiltottak ki az Egyesült Államokból? Miféle ügyek állnak itt a háttérben? Vagy ezt is 80 évre titkosítják?

pecstuntetes

Eltűri-e a társadalom, hogy továbbra is, hogy korrupcióval gyanúsítottak szedjék tőlünk az adókat? Mehet-e tovább szabadon a rablás, lopás? Lehet-e tisztázatlan vagyongyarapodása közpénzekből a fideszeseknek: Kósának, Rogánnak, Szijjártónak, Mészáros Lőrincnek és sorolhatnám még hosszan.

Közben egy fideszes pécsi önkormányzati képviselő lehazaárulózza a demonstrálókat. “Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.” Az igen szerény képességű, de nagyhangú képviselőnek ez nem a saját terméke, hanem Schmitt Páli magasságokba emelkedve Ctrlc – Ctrlv alkalmazásával ollózta a Magyar Tudat Nemzeti Hírportálról a saját Facebook oldalára.

A nevezett képviselő a Pécs Megyei Jogú Város önkormányzatának Népjóléti és Sport Bizottság tagja. Népjóléti? Ha az lenne, a tömeg sem menne ki az utcára. De a szegényedést és a mutyikat sikernek eladni elég pofátlanság.

Az ilyen fideszes nagyképűség, a mutyik, az adócsalások miatt kell folytatni a demonstrációkat. Azért is kell folytatni a demonstrációkat, hogy hasonló mentalitású képviselők többet ne üljenek a testületben. Ezért kell hallatni Pécs Hangját!

A tüntetések folytatódni fognak. A vértelen forradalom is.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE