Patacsi Pilvax

RTL híradó: Fodor Ibolyát jogerősen ítélték el sikkasztásért. A pécsiek képviselőnek választották.

|

Persze ez még régen volt, de azért igaz lehet. Jogerősen egy év hat hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselőt – derítette ki az RTL Híradója. Fodor úgy nyilatkozott, hogy őt számviteli fegyelem megsértése miatt próbára bocsátották, a többi pedig rágalom.

Fodor Ibolya pécsi fideszes képviselő 12,5 millió forintot sikkasztott egykori munkahelyén, amiért 2003-ban jogerősen el is ítélték, jogerősen egy év hat hónap börtönbüntetést kapott.

fodorFodor – aki a pécsi önkormányzat Népjóléti és Sport Bizottságának tagja – a Híradó szerint 1999-ig könyvelőként dolgozott a helyi lapnál. A műsorban Balogh Zoltán, korábbi kollégája azt nyilatkozta: nagyon sokan tudtak arról, hogy Fodor egy éven át elektronikus úton utalt pénzeket akkori férjének, aki egy terjesztési ügynökséget vezetett, a hiányt akkor vették észre, amikor Fodor felmondott.

A cég feljelentést tett Fodor ellen, aki a Híradónak telefonon azt nyilatkozta: számviteli fegyelem megsértése miatt próbára bocsátották, ezt pedig nem titkolta, a többi pedig rágalom.

Az RTL Klub Híradója a Pécsi Törvényszéktől úgy értesült, hogy a bíróság Fodort bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt jogerősen egy év hat hónap felfüggesztett börtönre ítélte, volt férje pedig két év letöltendőt kapott, ez pedig nem egyezik Fodor állításával.

Az Együtt a hírre reagálva felszólította a Fideszt, hogy “szabaduljon meg Fodor Ibolyától és a hozzá hasonló bűnözőktől”, továbbá kérjen bocsánatot a választóktól azért, hogy egy hazaárulózó, hazug képviselőt ajánlott a bizalmukba. Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja közleményében azt írta: Fodor Ibolya az elmúlt hetek eseményei és a fenti tények ismeretében teljességgel méltatlanná vált a pécsiek képviseletére.

A patacsipilvax már leírta véleményét Fodor Ibolyáról, semmit nem változott ezzel az új információval. 771 szavazattal ne képviseljen ő senkit, húzza meg magát, élje kis életét, és nem kerül a jövőben támadások középpontjába.

(forrás: hvg.hu)

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Tóni

    Doki! Csak számviteli fegyelem megsértése volt. Nem sikkasztott ez a szent kereszténydemokrata asszony!

    ↑ LinkVálasz
  2. Kalányos Vendel

    Mindenki annyit ér amennyit összelopott !

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE