Kiemelt, Magyar Közélet

Eltűntek és tünetek

|

Kezd elhatalmasodni a pánik, mert lassan két hete nem tudni, hová tűnt a miniszterek elnöke. Bár nekem nem kimondottan hiányzik, de azért van néhány ötletem amit ezennel közkinccsé teszek.

  1. Nem tűnt el, csak átalakult! Frissen dauerolt, diszkréten halványlila frizurával jár a nép között, olykor beáll a pénztárnál kígyózó sorba, kosarában másfél kiló csirkefarháttal és fülel, mi nyomasztja az embereket, mi szépet tehetne még érettük.
  2. Svájci túrán vesz részt, de most vonat helyett pukkadásig tömött hátizsákkal, heréig felrántott térdzokniban, gyalogláb rója a hegyi ösvényeket. Ez sok időt vesz igénybe, mivel Svájc messze van.viktor_1
  3. Nem tűnt el, csak beszorult a karácsonyfa alá és várja vízkeresztet. Vagy, amit akartok.
  4. A karácsonykor kiposztolt kukucsolós fotón jól látható véreres szemek, opálosan zagyva tekintet feltűnt a családnak és fodrászhoz vitték a családfőt. Zürichbe. Hozzávetőleg(vagy közbe) megjegyezném: az említett fényképet rá kellene tenni a cukros zacskókra. Garantálom, holnaptól fogyásnak indulna a lakosság túlsúlyos része, átszokva a cukorról a sárgarépára.
  5. Putyin közelgő látogatására készülve kozmetikushoz ment, de a feladat nagysága láttán a szépészeti-iparos plasztikai sebészt javasolt. A ráncfelvarró szakos doktorember nemrégiben végzett az egyetemen, ahová úgy került, hogy a szülei igen tehetősek. Vettek diplomát is, magánrendelőt is, hadd praktizáljon a gyerek. A miniszterek elnöke tévedésből itt rendelte meg az arcvasaló műtétet, ami jól sikerült, orcája hamvas és ránctalan. Apró hiba csúszott a dologba, mert véletlenül a köldökéhez varrták a szemöldökét és kapott két méretes emlőt is. Helyreállítás után ismét elfoglalja a trónt.
  6. Angliába utazott, hogy ott mosogatással egészítse ki a családi jövedelmet, így segítve Ráhel lánya tandíjának előteremtését.
  7. Beállt ingyen ételért a krisnásokhoz és még nem került sorra.
  8. Rádöbbent, mennyi kárt okozott ennek az országnak, ezért szégyenében elbujdokolt. Jelenleg Indiában tartózkodik egy rohadt magas oszlop tetején, lótuszülésben bámulva önnön köldökét.

Folytatás

Az ORDÍTOK blog engedélyével

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE