Kiemelt

Fodor Kék-itő a Fidesz öblítő vizében

|

A Fidesz kiöntötte a percemberkéjét az öblítő vízzel. Gyorsabb bukás a pécsi Fidesz történetében nem volt, mint a Fodor Ibolyáé. Választási győzelem 10 százalékkal, ennyire érdekli sajnos a pécsieket a politika. Másrészt az ellenzéknek nevezett valami olyan széthúzó volt, hogy ennyi is elég volt a sikerhez.

 Pécs 19. számú egyéni választókerületében 7501 személy volt jogosult szavazásra október 12-én. A választáson megjelent 2173 választópolgár, ebből 711 fő szavazott Fodor Ibolyára. Ennyi elég volt a győzelemhez, és a legitimitáshoz is? A győzelem mámora megmaradt, a legitimitás elolvadt.

Hiába voltak olyan politikusok, akik azt mondták, hogy a győzelemben nagylelkűség, – főleg ilyen harmat gyenge fölényes győzelemmel, – a képviselők gyöngye hamar lehazaárulózta a kormány politikája ellen tüntetőket.fodor

Fodor Ibolya kicsinyes volt, de hamar kiderült, hogy erkölcsi „fehér lepedőjén” bizony foltok vannak. Nemes egyszerűséggel 12 és fél millió forintot sikkasztott. Fodor Ibolya az elrettentő példa arra, hogy milyen gondos személyügyi munkát végez a Fidesz a jelöltjei kiválasztásánál. Fodor Ibolya, Ő a nemzet és az egység. A NERtársnő (Nemzeti Együttműködés Rendszere).

Mielőtt a Fidesz lemondásra szólította volna fel Fodor Ibolyát, ő kilépett a frakcióból. A Fidesz az után tette azt a gesztust, miután Fodor Ibolya kilépett a frakcióból. Látványosan lemondott az egyesületi elnöki posztjáról. Igaz ez nem tartozik a választóira. A 19. választókerület 2014. novembere óta képviselet nélküli.

Fodor Ibolya körül azóta is forr a levegő. Jogellenesen kirúgott egy gyermekét egyedül nevelő anyát Fodor Ibolya a cégétől két nappal a fizetés előtt, és a bírósági ítélet ellenére sem fizette ki, jelenlegi és volt cégei ellen felszámolás illetve végrehajtás folyik.

Városvezetővel búcsúztatott óév. Ki lehetett? Csak nem magára gondolt, mint városvezető? Beszólt egy kommentelőnek, aki kritikát fogalmazott meg vele szemben, sőt fenyegetőzött is. Az RTL Klub stábjával is összerúgta a port.

Botrány – botrány hátán. Azt elérte Fodor Ibolya, hogy a helyi és az országos sajtó is többet foglalkozik vele, mint a többi pécsi fideszes politikussal együttvéve. Ez is valami.

Egy biztos, hogy Fodor Ibolyát a Fidesz tudja „rábírni”, hogy lemondjon a mandátumáról, hiszen a keresztény-konzervatív értékeket képviselő párt juttatta be a városházára az időközben önjáróvá vált Fodor Ibolyát. A Fodor-kék komoly foltot hagy a Fidesz tiszta vizében.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Bíró Zakariás

    Te diszó a kibaszott Orbán Viktor hivatalos seggnyalója, a kutyafasz izlik a demokrácia nem? A rodhatdék kurva anyád te dagi paca.

    Átok rád és pártodra

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE