Kiemelt, Pécsi hírek

Fodor Ibolya ügy: a Fidesz frakció megmentette a képviselőt

|

Képviselő maradhat Fodor Ibolya. Ennyit a Fidesz pávatáncáról. Lehet felháborodva a polgármester, lehet felháborodva a Fidesz frakcióvezetője, a Fidesz frakció Fodor Ibolyának szavazott bizalmat.

Eljátsszák, hogy szabadulnának tőle, de Jogi és Ügyrendi Bizottság is – amelynek öt tagja van, 4 fő Fideszes és egy fő ellenzéki – már nem támogatta az összeférhetetlenségi indítványt. Egyedül Gyimesi Gábor Jobbikos képviselő támogatta a javaslatot.

Szerepet játszik Páva Zsolt polgármester, Decsi István is frakcióvezető is, és maga a Fidesz frakció is. Ki kell mondanunk, hogy Fodor Ibolya egy erkölcsi nulla, és egy erkölcsi nullának adott egérutat a Fidesz. Egy megélhetési politikusnak.pavazs3

Páva Zsolt polgármester a zárt ülés után közleményt adott ki, amelyben azt írta: sajnálattal kénytelen tudomásul venni a közgyűlés döntését, miszerint nem tudta megállapítani Fodor Ibolya független képviselő összeférhetetlenségét, mert egyes képviselők úgy vélték, hogy ez egyedül a bíróság joga. Mindössze 4 fő fideszes képviselő vonta meg a bizalmát Fodor Ibolyától. Fodor Ibolya kérdése nem lehetne párt kérdés, az morális, erkölcsi kérdés kéne, hogy legyen. De a politikában nincs morál és erkölcs. A Fidesz politikailag életben tartott egy erkölcsi hullát.

A Fidesz – frakció a tisztességtelenséget választotta a tisztesség helyett. De a politika és a tisztesség ellentétes fogalmak. Olyan, mint a tűz és a víz. A Fidesz-frakció képviselői is azt fogadták, hogy munkájuk végzése során Pécs érdekeit szolgálják. Biztos, hogy ez Pécs érdeke, hogy maradjon Fodor Ibolya? Vagy csak a frakcióé?

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Névtelen

    Kedves Ibolyka ! Lám Önt is elkapta ez a ronda vírus, és odalett a szereplése a közgyűlésben. Már azt gondoltam, a hirtelen jött országos sikere a hírhálókon— döntötte ágyba. Úgy a lelkünkre vettük volna! De így, hogy a fránya “infelencia-“– így mindjárt más! Ha felépül , új erőbedobásra készüljön, mutassa meg, hogy Ön igenis egy talpraesett, férfias nő!Ne törődjön az undorító, ellenszenves , Öntől tartózkodó képviselőtársaival!Rá se rántson , ha viszolyognak kézfogásától, és kerülik tekintetét! Építse fel magát! Pszihológiailag ajánhatok szerény tudásomból némi tippet, amivel még nagyobb, országos ismertségre tehet szert.Változtasson eddigi szokásain, hogy az eddig lagymatagon figyelők is észbekapjanak! Nyújtsa meg alakját sötétebb tónusú ,testhez álló göncökkel, természetesen ékes nyakláncokkal a dekoltázs környékén ! Most ugyan hideg van, ha csak prolimódra busszal közlekedik, húzzon csizmát, s miután beveszi a kanyart az önkormányzat szentélyébe, húzza ki a 10-12cm-es körömcipőjét a bugyrából, s betérve bitorolja el a legelső védett ablakszögletet körömcipőváltásra!- hogy lábacskáinak kppintásával előre hírül adja bevonulását! Ha ez megvolna, jöhet a fésülde. Erre nagyobb gondot fordítson! Már most fesse be hajzatát valami bikavadító vörösre, ettől a férfiak bevadulnak!—- ha végiglejt a tárgyalóteremig, mindenkit le fog nyűgözni megváltozott külsejével! A szem!!! Döntő motívum! Ne húzza résnyire össze jobb szemét, mert orcájának nemes vonásait gonoszkodóvá teszi! Ne zavarodjon meg a képviselő férfiak kigúvadt szemeitől, ne zavarja önt, hogy minden hímvirág kezében becsukódik a Blikk-újság, leáll a billentyűzet! Sőt, ha még szétszórta magán a trópusi illatcsodákat, teljes lesz a bevonulás sikere!Innentől kezdve taktikai tanácsom: rendkívül legyen aktív! Ha Zsoltika beszél, bólogasson hevesen, akár gesztikulálhat is! Vágjon szavába, és helyeseljen tapssal! Ha lanyhulna a figyelem a fontos városi problémáknál, egy jól időzített erőteljes pad alatti lábonrugással figyelmeztesse az alvó szomszédait! KÜlönös tekintettel a “hétalvó” Erb Józsikára!Láttatni kell önmagát! Ez az aktivitás híre felsőbb közegbe is repítheti Önt! Száguldhat a karrierje Pestig! Ajánlanám egy budapesti bérlakás kinézésére, ami poton áron megszerezhető mostanában. De az ötkert kerülje! Nagy ott most a kutakodás! A kettesker. még felfutóban, oda vesse ki hálóját, minél előbb, –annál jobb! S ha tényleg még sikeresebb is lesz országszinten,–könnyezve kérem!— ne felejte el Pécset, melynek hírnevét köszönheti!Mielőbbi felgyógyulást!

    ↑ LinkVálasz
  2. Levente

    Ja a remény…az sincs. Megérdemeljük. Nem voltunk, nem vagyunk elég határozottak.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE