Kiemelt, Pécsi hírek

Fodor Ibolya és a bizonyítvány magyarázat

|

Érzelmes, és a csúsztatásoktól teli interjút adott Fodor Ibolya a Pécsi Napilapnak.  Az interjú alapvetése az, hogy:„Mindez nem változtatott azon, hogy az óta is kap hideget-meleget a baloldali sajtótól, és nem mellesleg az RTL Klubtól is. Az első támadási felületet az jelentette, amikor az őszi ellenzéki tüntetések során lehazaárulózta a demonstrálókat.

Pontosítanék, azokat hazaárulóztam le, akik külföldi támogatásokból szervezték ezeket a tüntetéseket – reflektált honlapunknak Fodor Ibolya.”fodor

Patacsról többen vettünk részt a demonstrációkon, de senki nem áll „idegen zsoldban.” Fodor Ibolya áll a Fidesz zsoldjában, és azért merte lehazaárulózni az embereket.

A cikk címe a Pécsi Napilapban: „Mi a tét, mi van a háttérben Fodor Ibolya ügyében?” A tét, hogy van-e tisztesség a politikában vagy nincs. A háttérben nem áll semmi. Csak egy volt Fideszes képviselő morális hullája. Fodor képviselő asszony legyen szerény, mint a képességei.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. VERITAS

    Ibolyka, nem figyelt arra, amit magyaráztam. A felépíteséről és a karrier lóti-futijáról vélekedtem. Ki beszélte be a fejébe ezt az őrültséget, hogy önsuvickolódása helyett megjelenik itt a Pilvaxban egy lestrapált ,ismert pólóban, és mutogatja karrierbefutásának idejét — a kezébe ragadt kriptatáblával!Már a temetőcsőszök is lazitanak? Vissza a táblával a helyére! Most kezdhetem előlről az okítását! Vagy ez már az a morális hullaság előjele?

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE