Magyar Közélet, Pilvax Primőr

Nemzeti Konzultáció a hülyeségről

|

Elindult az internetről szóló nemzeti konzultáció, két szakasza van ennek, február 3-tól március 26-ig várjuk mindenkinek a konkrét kérdésekre szóló javaslatait. Deutsch Tamás azt mondta, hogy hülyeség volt a netadó ötlete.Bátor ember a dajcstomi. Ugyanis amikor megkezdődtek a tiltakozások, azt mondták, hogy az maga Orbán Viktor ötlete volt. Már pedig az köztudott, hogy a miniszterelnök nem szokott sem hülyeséget mondani, sem hazudni.

Ismét jöhet a már jól bevált, és a semmit sem érő nemzeti konzultáció. A nemzeti konzultáció nagy múltra tekinthet vissza. Angliában már a kora középkorban parlamentnek nevezték az ilyen eszmecserék helyszínét, ahol heves és néha véget érő viták zajlottak. Azóta azonban nagyon sok idő telt el. Ahogy a visszavont internetadó esete is megmutatta, a kormánypárti képviselők csak elvétve ismerik az előttük fekvő törvényjavaslatok tartalmát, sőt néha még az előterjesztő sem. Igaz kivétel nélkül mindig egyetértenek vele.dajcstomi

Ennek is megvan a maga oka. Ha ugyanis a kormányzás a népért van, és most vitathatatlanul ez a helyzet, felesleges belebonyolódni a részletekbe. Hozzátesszük, a nyugati országokban meghonosodott szakmai konzultációk sem lennének feleslegesek. Még a törvényjavaslat benyújtása előtt. Ugyanis az államtitkárok kötetlen keretek között ismerkedhetnének meg például a háztartás fogalmával, sőt az internettel, és az internet szabadságával és a napelem és a sötétség viszonyával is.

 

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE