Kiemelt, Magyar Közélet

Ki lesz az új Simicska?

|

Múlt hét pénteken Simicska hirtelen megvilágosodott, hogy a volt szobatársa Orbán Viktor puccsoltatta meg a privát kemény munkával felépített médiabirodalmát. Egy ideje már ment a suttogó propaganda, hogy Orbán – Simicska háború zajlik. Ezt minden Fidesz korifeus természetesen hevesen cáfolta.

Ki pályázik Simicska helyére? Lázár? Habony? Igaz róluk nem mondta Orbán, hogy ők a legokosabbak. Ki tudja, hogy ki lesz az új Simicska? Rövidesen kiderül.

Mert egy biztos, hogy nem a régi Simicska Lajos. Úgy tűnik, hogy neki hátrébb kell lépnie. A mór megtette a kötelességét, a mór mehet. A Fidesz sehol sem lenne nélküle, ezt még maga a szerény és visszafogott stílusú Bayer Zsolt sem tagadta.orbansimicskaOrbán Viktor második eljövetele után úgy nagyjából négy évig a Közgép volt a közbeszerzések királya, nagyjából mindent megnyert, ahol indult. Aztán a harmadik eljövetel után már nem volt olyan nagy az egyetértés a volt szobatársak között. A három nyert választás után egyre hűvösebbé vált a viszony. Igaz 2014 mámoros évében azEmberek miniszterelnöke már kezdte elhinni, hogy tud vízen járni. Csak azt felejtette el, hogy ehhez a cölöpök nagy részét Simicska verte le.

Ki lesz az új Simicska? Talán a Széles? Aki UFO – t épít Orbánnak? Aki most gyalázza Simicskát.

 Az új Simicskának sem szabad elfelejtenie, hogy a fizetett barát olyan, mint egy átmenetileg jóindulatú daganat. Egy szarko(ó)ma. (nem sperma)

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE