Kiemelt, Magyar Közélet

A Fidelitas “provokátorfigyelő” csapatnak

|

Tisztelt Fidelitas! Szeretnék nem is egy, hanem két provokátort is jelenteni. A provokátorok a brókerbotrányokkal kapcsolatosak. A két provokátor Orbán Viktor és Lázár János.

Orbán Viktor miniszterelnököt, azért mert mint azEmberek miniszterelnöke az embereket nem óvta meg attól, amitől a haverokat igen. A különböző brókercégek bedőlésének hatásától. Főleg, hogy Tarsoly Csaba a Quaestor vezére bejelentette az ország vezérének, hogy üres a tarsolya. Csak a haverok lettek mentve és a Futsall minisztérium. Az önkormányzatok, és azEmberek meg nem.

provokatorok

Lázár Jánost a Miniszterelnökséget vezető minisztert – a kormány legcinikusabb miniszterét – azért mert állítása szerint „brókerek, bankok, uzsorások sündörögnek” és csak azért nem figyelmeztették azEmbereket, hogy veszélyben e pénzük mert az rémhírkeltés. Azt pedig a magyar törvény szigorúan bünteti. Úgy, mint a Postabank vezért, vagy a Kulcsár ügyben érintetteket.

Kár, hogy Tarsoly Csaba és a többi sztárbróker az embereknek és az önkormányzatoknak nem írt levelet, csak a miniszterelnök úrnak.

A két provokátor arra is választ adhatna, hogy március 10 óta, amikor is kiderült, hogy 150 milliárdos csalás történt, hogy a rendőrség az unortodox igazságszolgáltatás jegyében miért hagyta egészen március 26-ig futni Tarsoly Csabát? E két hét alatt Tarsoly a házi tarsolyát is kiürítette így gyakorlatilag „nincs vagyona”. Nincs mit tőle foglalni. De a focit szereti.

Arra is kéne valami magyarázat, hogy a külügyminisztérium miért „parkoltatott” milliárdos közpénzt a Quaestornál?

Az is csak puszta véletlen, hogy Tarsoly Csaba személyi titkárának az apósjelöltje Polt Péter legfőbb ügyész. A titkár három éve a Miniszterelnökségtől ment át a Quaestorhoz dolgozni. A titkár Tarsoly Csaba jobbkeze, a Győri ETO focicsapatot is többször képviselte. Ennek az ügynek is hosszú ideig nem fog Polt kerülni a végére.

Kérem a Fidelitas vezetőit, hogy mivel „provokátorokat ismertem fel”, a Fidelitas “tudásbővítő, ismeretterjesztő” szolgáltatásnak jegyében tegyék közzé a nevezett személyek fényképeit. A fotókat elküldtem a provokatorfigyelo@fidelitas.hu címre.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. makrai

    Hát igen, itt is kiderült, hogy nem az számít, mit tudsz, hanem hogy kit ismersz. Ettől kezdve dől a lé, minden törvénytelen törvényes lesz, lehet csalni és ellopni 150-160 milliárdot, ezért fog kapni egy kis ejnye-benyét, hisz nem a brókervezér hibázott, hogy hirtelen kiürült a zsíros kassza…

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE