jegyzet, Kiemelt

A megfelelő embert a megfelelő helyre

|

A sportnak függetlennek kellene lennie a politikától. De Orbanisztánban nem az. Egy fideszes ifjú titán lett a kézilabda szövetség elnöke. Ismerjük a Titán típust. Ti tán tudjátok használni valamire.

Miért is jó egy politikusnak, hogy elnök legyen egy sportszövetségben, akár olyanban is, amit soha nem űzött? Két jelölt volt a kézilabda szövetség elnöki posztjára a küldöttgyűlésen:kocsism

Az egyik jelölt: Farkas Ágnes olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnokkézilabdázó, 206-szoros válogatott.

A másik: Kocsis Máté fideszes politikus, Józsefváros polgármestere.

Természetesen Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Józsefváros polgármesterét választották meg a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökének. Gratulálok a Magyar Kézilabda Szövetségnek ahhoz a bátor, gerinces döntéshez, hogy elnökjelöltnek, sem mert megválasztani egy több mint kétszázszoros válogatott klasszist egy pártkatona ellenében.

 A fideszes sporttámogatással csupán az a baj, hogy nem átlátható, hanem ugyanúgy mutyis, mint maga az egész Fidesz. Ahova beteszi a lábát, oda magával hozza a tisztességtelenséget, a nyalást és a fideszessé alakítja át a rendet. Ez a sportnak se jó. Ahogy a magyar társadalomnak se tett jót a fideszes teljhatalom-meg is látszik az eredménye.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. apali

    Ilyenre már volt példa.Én még emlékszem! Az “átkosban”-ezektől kaptam hányingert és kiütést,-vagy az apjuk,anyjuk lehetett az?

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE