Kiemelt, Pécsi hírek

Fodor Ibolya hosszan gondolkodik

|

Annak ellenére, hogy Páva Zsolt 2015. január elején lemondásra szólította fel Fodor Ibolyát. Ő még mindig képviselő, aki be sem jár a munkahelyére. A képviselő asszony a polgármester levele után „még gondolkozik”. Jó hosszan fontolgat.

Fodor Ibolya az őszi önkormányzati választásokon, a Fidesz támogatásával nyert képviselői mandátumot, és jutott be a városi közgyűlésbe. A Fidesz frakció tagja lett. Pécsen suttogó propagandaként terjedt, hogy egyik munkahelyén volt némi afférja a törvénnyel. Sikkasztásban volt bűnsegéd, amiért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Az őt jelölők alaposan figyelmetlenek voltak, vagy ellenőrizetlenül elengedték fülük mellett a “szóbeszédet”.fodoribolya

A baranyai egyes számú választókerület nagy részét alkotó Kertváros megszerzésére nagy erőket mozgósított a Fidesz. A bőkezűen támogatott és Fodor Ibolya által elnökölt KÉK egyesület rendezvényein a tavaszi kampány idején rendszeresen felbukkant Csizi Péter, a Fidesz képviselőjelöltje, aki végül el is tudta hozni az eredetileg balra húzónak ítélt körzetet. Fodor Ibolya önkormányzati képviselő-jelöltsége az országgyűlési kampányban végzett munkájának volt köszönhető.

Fodor Ibolya láthatóan óriási sikerként élte meg az önkormányzati képviselőség elérését. A Fidesz 2014 októberében annak ellenére, hogy az előző öt évben Páva Zsolt polgármester vezetésével szinte semmit nem javított a város helyzetén, túlnyerte magát. Hatalma megingathatatlannak látszott az önkormányzati választások után. Aztán a bölcs vezér javaslatára internetadót terveztek bevezetni. Meglepetésként érte a Fidesz vezetőit országosan és Pécsett is az internetadó elleni tüntetés, majd az azt követő tüntetéshullám. A Fidesz vezetők hallhatták Pécsett is legalább háromezer tüntető szájából a minap még győztesként ünnepelt párt nevét így: “Mocskos Fidesz”.

A pécsi Fidesz frakció politikusaként Fodor Ibolya hazaárulónak nevezte a tüntetések résztvevőit. Facebook oldalán a következő bejegyzést tette: ”Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.”

A pécsi Fidesz vezetői akkor nem határolódtak el Fodor Ibolya hazaárulózó kijelentéseitől. Gyáván elszaladtak az RTL Klub kamerája elől. A pécsiek tüntetésen követelték Fodor lemondását. A hazaárulózó kijelentés után a pécsi tüntetések egyik fő követelése volt, hogy a Fidesz vigye ki a közgyűlésből az általa behozott politikust.

Közben a média Fodor Ibolya újabb anyagi természetű ügyeit taglalta a sajtó. A magabiztos képviselő asszony háta mögött a Fidesz frakcióval az RTL Klub kamerája előtt egészen elképesztő produkciót adott elő, majomnak nevezte a riportert. Az országossá dagadt a botrány után Pécs polgármestere is elszánta magát arra, hogy levélben szólítsa fel Fodor Ibolyát a “tisztességes” megoldásra.Fodor – nem a hazaárulózás, hanem az elhallgatott sikkasztás miatt – kilépett a frakcióból.
A Fidesz az utolsó percekig azt játszotta, hogy Fodor már nem frakció tag, semmi közük hozzá. A Fidesz érdeke, hogy ne mondjon le Fodor Ibolya. Pártérdek, mert akkor időközi választás jön, amit most könnyen elveszthetne a Fidesz.

Miért is kell távoznia Fodor Ibolyának a közéletből:
– mert bűnsegédként milliókat sikkasztott,
– mert hazudott, – elhallgatta a közvélemény előtt a sikkasztást, számviteli törvény megsértéséről mesélt, így becsapta az őt jelölőket, és a választóit is,
– mert bírósági döntés ellenére sem fizeti ki a dolgozóját,
– mert agresszív (másokat fenyeget, lemajmozza az újságírót)
– mert politikai ellenfeleit ellenségnek és nem ellenfélnek tartja
Mindezek miatt Fodor Ibolya távozzon a közéletből. Ezen nincs mit gondolkodnia.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Kacy

  I love your reviews, keep being detailed Which alert modes does the fenix offer for the hearth rates (min, max settings + c000visual, audio, vibration alerts)? An hybride watch between fitness, hiking and montiinerang is welcome. That is exactly the best product for some people (like me). Ambit might be good, but Movescount is limited compared to Garmin Connect (mandatory internet connection to set the watch and download kills me) and is out of price for the features.

  ↑ LinkVálasz
 2. Csak 2 gondolat

  Tisztelt Bódai György Zoltán !

  Elkeseredve látom hogy ön nem hajlandó tudomásul venni!! Vannak tisztességes emberek akik nem akarnak a köz és politikai életbe köztörvényes bűnözőket látni.Ön annak tartja magát? Miért gondolja hogy ma 2015 be még mindig
  meg lehet élni a kommunistázásból zsidózásból alkoholistázásból és még ki tudja mi pattan ki az ön zseniális elméjéből ezek után hogy már sokadszor nem szól hozzá ehhez a szellemi fertőhöz ?! Hát nagyon kérem, NEEE tegye !

  Üdvözlettel: Rajmond

  ↑ LinkVálasz
 3. Doki

  A patacsipilvax szerkesztőségének véleményét külön cikkben tettük közzé

  ↑ LinkVálasz
 4. Varga Márta

  Fodor Ibolya ugyan mire kap közpénzt? Ti. a tiszteletdíja abból van. Kit képvisel, amikor ahelyett, hogy a képviselő-testületben dolgozna, nem jár el az ülésre? És miért is nem jár el? Két okból lehetséges ez: vagy érzi, hogy mekkora szégyen, hogy ő egy képviselő, vagy mások szóltak neki, hogy ne tegye ugyanezért. Az ország és a város vezetőinek morális állapotát jellemzi az egész.

  ↑ LinkVálasz
 5. Szigeti Józsi!

  Na küldjél. Lássuk. Micsoda gagyi egy lap ez? Jót röhögök.

  ↑ LinkVálasz
 6. Deák Kata

  Önök nem a városrész érdekeit képviselik, önök mérhetetlenül, gonosz, gyűlöletkeltő emberek, akik saját sarukat takargatják azzal hogy mást mocskolni próbálnak. Fodor I. családja helyében beperelném önöket, hisz még a gyermekére sincsenek tekintettel Milyen emberek önök? Megmondom semmilyenek..nem emberek. A végtelen hazudozásban, gyűlöletkeltésben lelik örömüket. Témát zártam nem mérgezem magam ilyen oldalon. “tábornok” úr meg különböző neveken hiába mossa a gatyáját, attól besúgó kocsi , fideszes-lmp-s ingyenélő marad.

  ↑ LinkVálasz
 7. VERITAS

  Kedves Katinka! Ön eltévesztette a céltáblát!Vak tölténnyel lövöldöz a Tábornok Úrnak nevezett katonatisztre, aki esküjéhez híven védte Önt is, és családját is . Nem árulta el hazáját , nem került bíróság elé, nem kapott felfüggesztettet, vállalta az igazság leírását Nem Őrá kellene fókuszálnia, hanem arra a személyre, akit elítéltek, aki pártját szégyenbe taposta, aki miatt Páva Úr is naponta kellemetlen helyzetbe kerül. Persze vannak hivatlan prókátorok, akik még próbálják menteni a fulladozót, de Kedves Katinka, a nagy széllel szemben már nem lehet az ernyővel Ibolykát védeni . Ebbe kell belenyugodnia. A Patacsi Pilvax meg egyenlőre normálisan képviseli a városrészt Ebbe is bele kell nyugodnia.

  ↑ LinkVálasz
 8. P. László

  Küldök néhány képet a Patacsi Pilvaxnak amelyeken Fodor Ibolya még Toller hátsóját nyalja. Oszt Jó napot! A soha nem Fideszesnek!

  ↑ LinkVálasz
 9. Tanu

  Deák Katalinnak!
  Csak égjen az arca. De ne helyettünk. Önök támogatnak egy bíróság által elítélt embert. Maga Fidesz bérenc!

  ↑ LinkVálasz
 10. Deák Katalin

  Tanunak. Ön elég rossz memóriával rendelkezik. De marhára nem érdekel bennünket hogy hogy idézi Decsit. Mi konkrétan örülünk hogy Fodor független képviselő. Sosem volt Fidesz tag.És az sem érdekel bennünket költözött-e vagy sem. magánügy. De ha valaki ebben szeret vájkálni.

  ↑ LinkVálasz
 11. Tanu

  Decsi István közleményében azt írta: a frakció kedd este megtárgyalta Fodor Ibolya ügyét, és azt az egyhangú döntést hozta, hogy elfogadja a képviselő kilépési szándékát a frakcióból, de nem tudja elfogadni és támogatni, hogy megtartsa mandátumát, és független képviselőként dolgozzon tovább.

  A frakcióvezető arra kérte Fodor Ibolyát, mondjon le mandátumáról, és tegye lehetővé, hogy az emberek minél előbb új képviselőt választhassanak, „mert így kívánja a tisztesség és a becsület”.

  Fodor Ibolya azután ajánlotta fel kilépését a frakcióból, hogy az RTL Klub híradója múlt pénteken közölte: mint bűnsegédet 2003-ban egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt.
  http://valasz.hu/itthon/lemondasra-szolitotta-fel-a-pecsi-fidesz-kdnp-frakcio-fodor-ibolyat-107431

  ↑ LinkVálasz
 12. Fodor Kálmám

  Deák Katalinnak és a többi segnyaló Fodor Ibolya funnak!
  Páva Zsolt szólította fel lemondásra. Neki tessék reklamálni.Mi patacsi kisemberek is nagyívben teszünk egy bukott fideszes képviselőre. Páva úrnál reklamljanak. Fodor Ibolya meg közben Patacsra költözött.

  ↑ LinkVálasz
 13. VERITAS

  Nocsak-nocsak, hogy hírdeti Ön Drága Bódai György Zoltán az észérveket, meg az eszességüket. Kár volt ezt froclizni, mert ebből semmi nem mutatkozik Önöknél. Ha okosak lettek volna, rábírták volna Ibolkályukat a gyors lemondásra, s nem keverték volna tovább a szutykot. Hála a katyvaszolásuknak, már nemcsak Pécs és Baranya, de az egész bagázsuk mártózik abban, amitől minden szép lélek undorodik. Remélem, a betegséget, amit a tüntetők okoztak e nemes asszonyi léleknek, nem fertzőző, Isten őrizzen bennünket, hogy ennyi tüntető ágynak essen! A gyűlölködés és rágalmazás taktikáját pedig meghagyjuk Önöknek. Nem áll jól, egy kicsit ciki, de viseljék csak!

  ↑ LinkVálasz
 14. Katalin Deák

  Ami önnek nem sok van ahogy nézem, meg ennek az oldalnak sem akikben semmi emberség, nincs. Gusztustalan .

  ↑ LinkVálasz
 15. Névtelen

  Már csak azért sem lehet igaz, mert a gondolkodáshoz ész kell!!

  ↑ LinkVálasz
 16. Alföldi Zoltán

  Bódai elvtárs! Fodor Ibolya sokat tett a vrosért. Sikkasztott. És nem fizeti ki az alkalmazotját. Oké.

  ↑ LinkVálasz
 17. Bódai György Zoltán

  Ezek önök. Nincs is több mondanivalóm. Gyűlölködni , rágalmazni aztán ha tábornok urukat, aki a kommunista időkben arra fordult, aztán utána a Fidesz felé, mert arra fújt a szél, aztán most az LMP felé mert ott talált melegágyat,kicsit szembesítik mindjárt kígyót-békát köpködnek?Ha köpönyegforgató barátjuk csak tizedannyit tett volna a városért mint Fodor, de nem tett sőt, most is csak kártékonykodik, próbálkozik mert ugye a besúgásból már nem csurran cseppen.

  ↑ LinkVálasz
 18. Megtalállak

  bódai úr

  ŐN EGY SZAR EMBER….

  ↑ LinkVálasz
 19. Borszívóügynök

  Bódai György egy Fideszes troll. Bérkommentelő.

  ↑ LinkVálasz
 20. Kovács László

  Bódai úr! Ön pont olyan hiteles, mint Fodor Ibolya. Kedden menjen nyaljon be Orbán VIKTORNAK, OSZT JÓ NAPOT!

  ↑ LinkVálasz
 21. VERITAS

  Kedves Bódai György Zoltán! Ha Önnek van értelmes mondanivalója, akkor ne cincálja elő, hogy ki mi volt 20-30-40 éve, ne rágja a gumicsontot ily mohó kéllyel, tobzódva a gyűlölet mocsarában, hanem a tárgyról mesélgessen! Márpedig a téma az volt, hogy Ibolyka elvesztette népszerűségét, ami talán nem is volt, meg akarta alázni honfitársait, akik élni merészeltek adott jogaikkal. Mert tüntetni MÉG lehet. Ne Ibolykától tegyük függővé, hogy ki a haza hívője, és ki nem! Hazaárulónak becézgetni tüntetőket,–szomszédot,barátot,rokont,munkatársat—mert élni mernek jogaikkal – a diktatúra felé vezető dicstelen út, a Fideszhez dörgölözve népszerűségre vágyni- ez nem jött be Ibolykának. Remélem a keddi vendégeskedésnél is odateszi magát, és mond valami égbekiáltó marhaságot feltűnési viszketegségben szenvedve párttársai legnagyobb” örömteli” lapos pillantásaival kísértetve. Hajrá ibolyka! Köszörüld a nyelvedet!Ön meg Tisztelt Bódai György Zoltán esti imája előtt elmélkedjen a kormánybeli köpönyegforgatókról, s ha tisztátalant talál, oda dobálgassa kövecskéit! Ámen!

  ↑ LinkVálasz
 22. Bódai György Zoltán

  Ez a lap azért nem hiteles mert mindezt egy levitézlett komcsi tábornok hordja össze aki szegény elitta már a szürkeállományát. igaz Lőrinc Úr? Volt már Ön MSZMP-s, Fideszes, most LMP oldalán próbál civilkedni. Nocsak kevés a tábornoki nyögdíj? kevés kiskatonát mószerolt be anno?Fodort cincálja még mindig? Most épp ki fizet érte?

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE