Kiemelt, Patacsi Pilvax

Eltemetve: Csak a Munkás!

|
 
A maják megjósolták a világ végét : 2012.12.12. nap és nincs tovább vége a világnak. Hát ez nem jött be, ezért Csányi Sándor által vezetett MLSZ elnökség meghúzta a világvégét az NB1- es eltemettékcsapatoknak. Gratulálunk , most már csak 12 csapat van az NB 1 -ben . 2015.05.29.: NB3-as rangadó Pécs – Nyíregyháza , 6000 néző és mindenki kártya nélkül bemehetett szurkolni. A pécsi B közép 300-400 fővel képviseltette magát . Aki kint volt a stadionba az érezte, hogy egy futball csapatnak B közép nélkül nincs jövője. A mérkőzés elején csodálatos volt hogy a PMFC összes korosztálya 6-20 éves korig sorfalat álltak a két NB1-es búcsúmérkőzésének . A szurkolók skandálták a véleményüket: Buzi MLSZ, kurva anyád Csányi. Szerintem ezek után meg se kell illetődni ezen , mert egy várost tönkretettek egy NB I-es csapat letiltását NB III-ba. Többen mondtak olyan nevet, amit nem tudok idézni , aki Pécsen már csődbe  vágott egy MIZO tejipari vállalatot és egy DÉLHÚS nevezetű vágóhidat . Én nem tudom ki ez az illető , de az anyjába nem szakadt bele a feje csányiez nagy probléma . A mérkőzés tele volt fordulatokkal a Nyíregyháza vezetett 1-0 -ra amit később a PMFC kiegyenlített sőt a 90. percben megnyerte a mérkőzést . Szép búcsú volt az NB1-től . És most figyeljetek sport barátaim : A lefújás után bejött egy markológép a futball pálya közepére. Kimarkolt egy koporsónak való helyet . A markoló elment , a PMFC játékosok a PMFC koporsóját behozták a pálya közepére és eltemették a futball pálya közepén . A nézők átmászva a kerítésen rohantak be a temetésre , több szurkoló a pálya szélén lévő OTP reklámokat leakasztották , összetörték és eltemették a PMFC koporsóval együtt .  Teljes mértékben egyet értek a szurkolókkal és város lakóival mert egy toll vonással nem lehet megszüntetni egy város futball csapatát elküldeni az NB III-ba  Legközelebb a pécsi derbi arról fog szólni hogy  PMFC-SZENTLÖRINC. Ez a magyar futball azért ilyen amilyen 
Seggfejek irányítják akik egy tollvonással kizárnak 4 csapatot az NB I-ből. Ha én lennék a Csányi, akkor bedugnám a fejemet a seggembe és 1 napig gondolkodnék hogy mit csináltam . Csak a MUNKÁS !

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Fatőkű Béla

    Amikor egy hónapja itt volt atyánk Orbán Viktor sajtótájékoztatón egy kérdést tettek fel neki : Viktor bácsi mikor és hol épül meg pécsi stadion ? Előszőr beszéljünk arról hogy bent kell maradni az NB1-be utána beszélhetünk a stadionról . A Pécs bent maradt az NB1-ben sőt 11.dik helyen végzet , de a felcsúti romantikás gyerek már akkor tudta hogy az kevés lesz .

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE