Kiemelt, Pilvaxwélemény

Kik a maffiózók Tiffán úr?

|

Orbanisztán egyre inkább hasonlít az Orwell által vizionált államra. A jó király ott a csúcson mindent lát. Vagy nem, mert a helyi kiskirályok, a helyi vagy a régió szemétdombján uralkodnak. Pénzt, hivatalt osztanak.  Minden pozíciót meg akarnak és meg is szereznek.

Baranya pincepolitikusa levelet írt Orbán Viktornak, amelyben azt írja: „Viktor, vedd már észre, ezek maffiózók!” Bátor tett. Igaz a bátorság addig nem terjed, hogy megnevezze őket.  Tiffán szerint a Fideszben maffiózók vannak. Amúgy tudjuk, kik osztják az észt a megyében közülünk. Összesen két emberről van szó… Pedig nem egy pártban vannak, mégis ők osztják le a lóvét.”

Tiffán NER-társ nem nevezi meg a kis keresztapákat. Köti az omerta. Most azt kell eldönteni, hogy Tiffán Zsolt országgyűlési képviselő hivatalos személy, vagy egy egyszerű kolhozjampec.maffia

  1. évi C. törvény (Büntető Törvénykönyv)

Vesztegetés feljelentésének elmulasztása

“297. § (1) Az a hivatalos személy, aki e minőségében hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy még le nem leplezett vesztegetést vagy vesztegetés elfogadását követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A vezérmítosz Tiffán Zsolt pincepolitikus írásában is megjelenik: „csak egy ember van talpon: Orbán Viktor! Mert az ő jósága végtelen, csak az a sok alattomos “táskacipelő” megtéveszti őt, és a háta mögött lopják szét az országot. Nem előtte.

Csak remélni lehet, hogy egyszer valaki úgy kiborítsa a szarral teli bilit, amely tele van a politika mocskával, hogy aztán az egész jelenlegi politikai színpalettát lemossa a térképről és jöjjön valami új melyben nem a pártérdekek, és az egyéni mentén folyik a politika, hanem a közt szolgálja. Az nem Tiffán Zsolt lesz. Mert nem mondta ki, hogy kik a maffiózók.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE