Ez-az-amaz, Kiemelt

Orbanisztáni demagógia

|

Orbanisztánban permanensen folytatódik a néphülyítő kormánypropaganda. A Nemzetinek csúfolt konzultáció cunami, a plakátok, plakát hátán és a több tíz milliárdos költségvetésű egyre szaporodó „közszolgálatinak”csúfolt tévécsatornák és médiák gomba módra szaporodnak.

Ennek a kommunikációs gőzhengernek egy célja van. Nem a választópolgárok véleményének kikérése, hanem annak orwelli manipulálása. 1.2 millió a többség a Fidesz nyelvén.reformok1

Orbán Viktor Tusványoson, a kormányszóvivő lelkesen hirdeti, hogy a 15 %-os részt vételi arányú nemzeti konzultáció „elsöprő” siker. 85 százalék nem vett részt a konzultáción. Ez nagy siker. Ha hihetünk a közvélemény kutatóknak, a Fidesznek 1.6 millió szavazója van. Még annyian sem küldték vissza a kérdőíveket.

Ha Orbanisztán konzultál velünk, akkor elég a tizenöt százalék is. Mert az üléspont határozza meg az álláspontot. Most Viktor magas lovon ül.reformok2

A napokban plakátháború kezdődött a „Reformok Működnek” címen. A legjobb az, amelyen egy fiatal hölgy mosolyog a választókra, azzal a felirattal: „Nem akarunk illegális bevándorlókat! A magyar reformok működnek!” Mi köze a bevándorlásnak és a menekülteknek a magyar reformoknak csúfolt megszorításokhoz?

Nem ők nyúlták le a közvagyont az elmúlt évben, nem ők juttatják kormányoktól függetlenül a baráti vállalkozóknak az EU-s támogatásokat. Nem ők szőkítettek olajat, nem ők generálták a Postabank ügyét. Nem ők csinálták a Kulcsár ügyet, amelyben 12 éve nincs ítélet. De a reformok működnek.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE