Filmek

Ugye ez vicc? Goldie Hown…..éves?

|

Egy nő mindig kortalan. Ezért le sem merem írni, mennyi idős ma Goldie Hown. Sok, de még nem elég, pedig több mint 13 éve már nem forgatott filmet. Illetve 2013-ban egy tévésorozatot. Első filmjéért rögtön Oscart kapott (a legjobb női mellékszereplő), ez volt a Kaktusz virága. Nem kisebb sztárok mellett debütált, mint Ingrid Bergmann és Walter Matthau. Magyarországon főleg az Óvakodj a törpétől, Sugarlandi hajtóvadászat, Palimadár, Jól áll

LONDON - JULY 20:  Kate Hudson and Goldie Hawn arrive at the UK Premiere of "Skeleton Key" at Vue West End on July 20, 2005 in London, England.  (Photo by MJ Kim/Getty Images) *** Local Caption *** Kate Hudson;Goldie Hawn

neki a halál és a Vadmacskák kölykei filmekkel lett ismert. Stílusosan vett búcsút a filmtől 2002-ben, az Örök lányokban játszott szerepérét Golden Globe díjat kapott. Kurt Russel 1983. óta viseli el, vagy inkább ő Russelt, mindenesetre ritkaság ez Hollywoodban. Közepes, kicsit kommersz filmekben játszott nagyrészt, de azokban remekelt. Nem hajszolta a nagy sikereket, és talán ettől bomba nő még ebben a korban is.

„A karriernél vannak sokkal fontosabb dolgok. Például érezni a homokot a lábujjaim között, amikor a tengerparton sétálok, csodálni az ég kékjét, élvezni egy kisgyerek kacagását. Ezek a megélt pillanatok teszik ki végül az életedet, érdemes odafigyelni rájuk.”

Lánya Kate Hudson szintén színésznő, Oscar jelölést már kapott a Majdnem híres című filmért, bár legjobb szerepe a Bolondok aranyában volt szerintem.

„A gyerekeimnek és az unokáimnak is azt mondom, ha nevetni tudsz már a gyengeségeden, akkor túl is tudsz rajta lépni. E mentén éltem én is az életemet.”

1945. november 21-én született.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE