jegyzet, Pilvax Primőr

Tállai András és a parlamenti lelátó

|

Tegnap a korrupcióról tartott vitanapon, a Parlament karzatán megjelent az egykori adóhatósági dolgozó, Horváth András, aki ezermilliárdos áfacsalásokról beszélt korábban a NAV vonatkozásában.

Tállai államtitkár „szívélyesen” üdvözölte a parlamenti lelátón megjelent volt NAV dolgozót. Azt hitte Mezőkövesd erős embere, hogy a városa futball-lelátóján van. Nem a Népfelség Házában.

Tállai András államtitkár keményen beszólt Horváth Andrásnak: „NAV-dolgozónak nem volt jó, revizornak rossz volt. Megsértődött, és elment politikusnak.” tallai

Horváth András csak mosolygott ezen. Ha Tállai András könyvelő, és adóügyi tanácsadó nem csap fel politikusnak, akkor most nem lenne államtitkár. Nem lett volna Mezőkövesd polgármestere.

Nem lobbizott volna a néhány év alatt az NB III. Mátra csoportjában focizó csapatának a pillanatok alatt az NB I-be került aranylábúaknak 400 millió forintot. Tállai volt a klub elnöke akkor.

Magyarországon ma a foci szeretetével sokra lehet vinni. Na meg tőkével. A politikusi kapcsolati tőkével. Talán Horváth András egykori NAV dolgozó nem szereti a focit.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE