Kiemelt, Magyar Közélet

Parlamenti kocsma

|

Kövér László házelnök a tegnapi napon felkapta a vizet a Parlamentben.  A mindig megfontolt véleményű Kövér László kiakadt az MSZP-re és az LMP-re is. A  jobbikos Novák Előd beszólása pedig végképp betette neki a kaput.

Dúró Dóra felszólalásában arról beszélt, hogy a Jobbik szerint milyen területen kellene segíteni a fiatalokat, hogy ne hagyják el az országot, és itthon alapítsanak családot. Erre Rétvári Bence felolvasó államtitkár Kovács Bélával reagált. A Jobbik képviselői hangosan zúgolódtak.  A választékos modorú házelnök erre úgy reagált, hogy az LMP és a Jobbik is nyújtson be kezdeményezést a házszabályról való eltérésről, hogy „kórusban kiabálhassanak”.kocsma

Novák Előd képviselő megjegyezte, hogy elsőre is értették a poént, amikor az MSZP-vel szemben már elsütötte ezt Kövér László, de nem humoros. Kövér élesen visszavágott. Felszólította a Jobbik képviselőit, hogy próbálják meggyőzni Novák Előd képviselő urat, hogy nem a kocsmában van a haverjai között.

Erre kérdezett vissza Novák, hogy úgy néznek-e ki, mint egy kocsma, mire Kövér erre visszaszólt, hogy „úgy”. Mire Novák Előd lecsapta a magas labdát, mert utalva Habony Árpád bulizására, hogy Ibizán talán tényleg ilyen. Kövér erre már nem reagált semmit.

Jó lenne, ha a Parlament egészséges kocsmai kulturált magatartást tudna tanúsítani. Mert egyes ülések színvonala minden kritikán aluli.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE