jegyzet, Kiemelt

Hosszú vihar a medencében

|

Valaki, vagy valakik szét akarják verni a sikeres magyar úszósportot. Pár hónappal az olimpia előtt. Itt az időzítés a lényeg. Biztos, hogy vannak gondok az olyan siker sportoknál is, mint az úszás. A körülmények nem ideálisak. Ennek ellenére Európa, Világ, és olimpiai bajnoki győzelmek jelzik úszóink teljesítményét.

Hosszú Katinkát az egész ország szereti. Nem túlzás, világraszóló eredményeket ért el. Katinka már évekkel ezelőtt felhívhatta volna a hiányosságokra a közvélemény figyelmét. De nem tette, csak most, az olimpia előtt.hosszu

Katinka nem akart magának megkülönböztetett juttatást kicsikarni a szövetségtől az olimpiai felkészülésre. Ezt nyilatkozta. Akkor miért önti ki a bilit az olimpia előtt?

Nekem az amerikai férj-edző felfogása, viselkedése sem tetszik. Csak nem arra akarja rábírni Katinkát, hogy amerikai színekben versenyezzen? Katinkának meg annyit, hogy egy világhírű úszó nem tépi szét a neki felajánlott szerződést, ha nem akarja aláírni. Hanem leteszi és megköszöni, aztán nem fordít hátat és nem hagy válasz nélkül egy idős, nagy eredményekkel rendelkező szövetségi kapitányt.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE