jegyzet, Kiemelt

Nyílt levél Kövér Lászlónak

|

Tisztelt Házelnök úr!

A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő személynek szólhatna. Ön salgótarjáni megnyilatkozásával nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem.

Megválasztott, független nógrád megyei polgármesterként a leghatározottabban vissza kell utasítanom azt a nyomásgyakorlást, amit Ön a demokratikus választás előtt megengedett magának, annak ellenére, hogy ez törvénytelen, demokráciaellenes és hazafiatlan.koverl

Nem az a cél, hogy a legjobb nyerjen tisztességes versenyben? Az a cél, hogy a Fidesz jelöltje? Ha nem nyer, nem lesz pénz Salgótarjánnak? Talán ezért nem volt eddig sem? Beismerte, hogy bármennyire jól dolgozott is Dóra Ottó Önök ellehetetlenítették? Most újra ezt ígérik? Ha ez igaz, akkor Önök tevőlegesen hozzájárultak ennek az embernek a felőrléséhez, ellehetetlenítéséhez, végső soron ahhoz, hogy most új választásra kerüljön sor. Levonhatták volna a tanulságot, de nem tették. Más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak, nálunk meg hallgatjuk tétlenül évek óta. Mint nógrád megyei független polgármester tiltakozom ez ellen. A mi városunk Pásztó példa arra, hogy egy párt emberei, az Önök képviselői, tudnak együttműködni egy Fideszen kívülivel. A párttagok tehát még normálisak ebben az országban, nekik a saját városuk jövője a fontos. Ezen gondolkozó városokból, falvakból áll össze az ország. Miért nem képesek ezt vezetőként felfogni?

Kövér Úr! Kövesse meg a salgótarjániakat a hatalommal való visszaélése miatt. Kövesse meg a magyar demokratákat és legközelebb számoljon, legalább 1990-ig mielőtt kinyitja a száját. Salgótarjánban pedig győzzön a legalkalmasabb jelölt, és azután mindenki segítse őt a város felvirágoztatásában!

Dömsödi Gábor
független polgármester

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE