Kiemelt, Magyar Közélet

Orbán: Nincs bocsánat! Deutsch: nemzeti lyukasóra

|

Orbán Viktor miniszterelnök nem tesz eleget a keddi oktatási demonstráción elhangzott felszólításnak és nem kér bocsánatot – írta szerdán a nol.hu.

Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója a Tanítanék nincs bocsánatMozgalom tüntetésén azt mondta: az oktatás átalakításáról “valóban tárgyalni képes” kormányzati delegáció felállítására van szükség, valamint arra, hogy a kormányfő és az államfő kérjen bocsánatot “az elmúlt hat évben megalázott emberektől”. Ha ez nem történik meg március 23-án éjfélig, akkor március 30-ára egyórás sztrájkot hirdetnek.
“Én úgy vettem, hogy ez egy tréfa” – nyilatkozta Orbán Viktor a parlamenti folyosón a Népszabadság kérdésére, hogy bocsánatot kér-e a közoktatás állapotáért. “Olyan viccesen hangzott az egész” – jegyezte meg a miniszterelnök. Arra a felvetésre, hogy akkor sztrájk lesz, Orbán Viktor mindössze annyit mondott, “én jövök dolgozni”.

(forrás: MTI)

A HVG pedig Deutsch Tamás facebook oldalára hivatkozik: A Fidesz EP-képviselője szerint a tanárlázadás egyik vezéralakjának bejelentése nem más, mint “nemzeti lyukasóra”, semmi más: “Pukli igazgató irgum burgum nemzeti lyukasórát hirdetett. (most aztán nem szeretnék a kormány helyében lenni…)”

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE