Jártamban-keltemben, Kiemelt

Milyen idő lesz a héten?

|

Hétfő: Nyugat felől változó mennyiségű felhőzet sodródik hazánk térsége fölé, melyből elszórtan (főleg a Dunántúlon) alakulhat ki kisebb eső, zápor. A legtöbb napsütés a keleti országrészben valószínű. Melegszik a levegő: délután már 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet. Melegfronti hatással számolhatunk. A közlekedés időjárási feltételei jók lesznek, csak néhol lehetnek vizes útszakaszok. A déli szél csak néha élénkül meg.

időKedd: Gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan várható zápos, néhol zivatar. A szél átmenetileg többfelé megélénkül. A borongós idő ellenére tovább erősödik a nappali felmelegedés: 12 és 18 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérőink.

 Szerda: Késő délutánig marad a gyakran felhős idő, és továbbra is lehet zápor. Késő délutántól aztán határozottan csökken a felhőzet. A délnyugati szél egyre inkább megerősödik, mellyel újabb adag meleg levegő éri el a Kárpát-medence térségét.

Csütörtök: A szép tavaszi napsütést csak fátyolfelhők zavarják majd. Eső nem valószínű. A délnyugati szél erős, a Dunántúlon viharos lesz. Szinte kora nyárias meleg ígérkezik: 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek: Április 1-jén az esti órákig marad a nyáriasan meleg idő erős délnyugati széllel. Este aztán hidegfront érkezhet záporokkal…

(forrás: köpönyeg.hu)

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE