Kiemelt, Patacsi Pilvax

Orbán unoka, vak komondor, mi jöhet még?

|

Mozgalmas hetünk volt eddig. A magyar focicsapat a 16 közé jutott az Európa bajnokságon, szép volt.  És ettől, ahogy olvastam Orbán Viktor népszerűségi mutatói az egekbe szöktetek. Mert ilyen a magyar. Ha jó a foci, nem számít a kenyér ára. Szarban 6 millió ember, de ilyenkor mégis jó a diktátor. Igaz, a berúgott gólokért nem adnak parizert a boltban, és nem lesz kevesebb közmunkás sem, de minden nagyon komondorszép, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve. Anyád!!! Az a hernyótalpas. Örvendj magyar! Ja, Viktor nagypapa is lett a héten. Gratulálok. Nem neki, az újszülöttnek. Jó helyre rakta le popsiját. Orbán-Tiborcz klán. Hacsak nem váltják le és küldik a Gulágra Viktort, akkor a gyermek élete be lesz aranyozva. Jó, egy újszülött nem tehet a nagypapáról, a rokonait senki nem tudja megválogatni. Tehát valóban jó egészséget kívánok Orbán Ráhel gyermekének.

Hunvald Györgynek annyira megtetszett a börtön évek alatt őt kiokosító büntető jog, hogy elkezdte az egyetemet. És ügyvédbojtárként dolgozik. Azért ez sem piskóta, így lesz a politikusból ügyvéd. Nincs messze egymástól a két szakma, mindegyikben célszerű hazudni, akkor jönnek a sikerek. A legjobb pereimet blöffel nyertem én is.

És a harmadik hír a vakkomondoros elítélése. Balogh Józsika, aki agyba-főbe verte feleségét, aki később megbocsátott neki, (mivel megint jól elverték, gondolom) kapott kilenc hónapot. Na, nem a szülésre, hanem felfüggesztve. Nem, ez nem Táncsics féle dolog, nem a lámpaoszlopra fel csak úgy, függesztve. Fel. Mert a bíró nem volt biztos komondor2abban, hogy a komondor, ha vak is, okozhat olyan maradandó sérüléseket. Higgyétek el, okozhat, tehát én teljes mértékben elhiszem Balogh Józsikának a meséjét, és a vak komondort ítéltem volna el. Kutya egy világ ez. Jut eszembe, a pécsi buszmenetrend és a buszok számozása. Na, ezt majd máskor. Ez sem piskóta, nagymamám mesélte.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Doki

    Köszönöm, lehet, hogy ez is igaz, de a baj szerintem nagyobb. Sokan betámadtak eddig is bennünket, de mindig kivédte Miklós. Én nem tudom ezt. Sajnos hetek kérdése, és az oldal el fog tűnni. A kamu spamokat írtom, de 10 helyett 100 jön, és nem tudok többet. Be fogunk dőlni, hacsak nem találok valakit, aki gátat szab ezeknek a robotoknak. Ha tudtok valakit, aki segíthet, írjatok!!! minden segítséget szívesen fogadok!!!

    ↑ LinkVálasz
  2. VERITAS

    Valakik, .egy szervezett csoport, -esetleg pénzzel is támogatva,- át akarja venni a Pilvax irányítását. Gondolom azok, akiket eddig bírálni merészeltünk-eddigi sértettségüket így próbálják megbosszulni. Lehet az képviselő,vagy egy pártocska hangadója. A hozzászólásokat akarják megbénítani, elvenni a patacsiak kedvét a vélemény nyilvánítástól. A legjobb taktika ez ellen, ha a címlaphoz minél többen írnak megjegyzést. Írjatok tehát, minél többen, hadd lássák, hogy Patacs él, ne hagyjuk veszni eddigi munkánkat!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE