Kiemelt, Patacsi Pilvax

Ha eddig nem volt, most majd lesz keresztényüldözés Magyarországon!

|

Lemaradtam valamiről? Vagy csak nem figyeltem a történelemórákon? Igaz, én még az átkosban tanultam Orbánhoz hasonló nagy karakterekről, mint Rákosi pajtás (figyelj, haver, a cipőjét nem köthetnéd meg ennek az Orbánnak, hidd el, te semmit nem tudtál a személyi kultuszról és lopni sem tudtál annyit, mint ezek most) szóval nekem kimaradt a keresztényüldözés. Legalábbis tegnap, ma, még nem volt. Tanultam persze azt is, hogy valami Mózes népét egy kicsit megüldözték. Jó, nem is annyira kicsit, de spongyát rá, hol van már a tavalyi hó? De arról, hogy a keresztényeket is? Nem mondod? Üldözik? És kell egy keresztenyállamtitkárság ezek ellen? Jó, én is olvastam, szerettem Móra Ferenc Aranykoporsóját, na, ott aztán volt keresztényüldözés, meg dráma, romantika, szerelemesek is meghaltak, Titanilla és Gránátvirág, de az már régen volt ám. Róma még állt akkor. Amikor először olvastam a hírről, azt gondoltam Moldova Gyuri bácsi reklámozza új tényfeltáró írását. Mert ő aztán már 44 éve írt ilyenekről az Elátkozott hivatalban. Idézek: „a hivatal mindig túlélheti azt a feladatkört, amelynek betöltésére eredetileg létrehozták, és feleslegessé válásával egyenes arányban növekszik hatásköre és testületi gőgje.” Persze ezt igazából írásom végére kellene rakni, de annyira tetszik, hogy majd ott is beidézem még egyszer.

Szóval létrehozzák. felállítják. Keresztényüldözés elleni államtitkárság. Lesz ott minden szervezetten. Államtitkár, helyettes államtitkár, államtitkár helyettes, titkárnő és helyettese, Józsi a sofőr a nagy Skodával, osztályok és alosztályok, rajok és őrsök (jut eszembe, én a Mókus őrs tagja voltam 1973-ban) szobalányok, szoba fiúk, szóval ott lesz mindenki, aki fontos, aki számít. Jól meg is szervezik. Mert ezt meg is kell ám! Először is szervezni kell néhány spontán keresztényüldözést. Mert az még nincs kicsi hazánkban, de ha nincs, akkor mi lenne ennek az államtitkárságnak a feladata? Jó, tudjuk, hogy van már néhány tucat hivatal Magyarországon, aminek nincs is feladata, legalábbis a legfontosabb feladata az, hogy elhitesse velünk, hogy neki van feladata, de ez most véresen komoly. Ennek az államtitkárságnak bizonyítania kell létjogosultságát. És hogyan lehet? Nem fogod kitalálni. Majd ők elkezdik üldözni a keresztényeket. Tehát az államtitkárságon belül feláll egy nemzeti keresztények üldözését megszervező főosztály. Majd amikor ezek jól megüldözték a keresztényeket, párhuzamosan létrehozzák a keresztényüldözést megtorló alosztály. Na, elég ebből, mert sok baromságot lehetne még leírni, de ez már inkább szánalmas, mint vicces.

kereszteny2A vicces viszont az, hogy Orbán megint nagyzolt kicsit az emberminiszter Baloggal együtt. Mert azt mondják jezsuita berkekben, hogy nem is voltak a pápánál audencián, csak összefutottak a vatikáni folyosón, ahol Ferenc pápa megengedte nekik, hogy köszönhessenek. És innen pattant ki az ötlet, erről a keresztényüldözés elleni államtitkárságról. Gondolom, mit agyalhattak, szenvedhettek a repülőn hazafelé, amíg ezt kitalálták. Mert ehhez azért, valljuk be, kell fantázia. Ennyi még Moldova Gyuri bácsinak sincs. Ha eddig nem volt, most majd lesz Magyarországon keresztényüldözés. Mert lennie kell, ha egyszer már van hivatala.

 Na, akkor még egyszer ide idézem őt: „a hivatal mindig túlélheti azt a feladatkört, amelynek betöltésére eredetileg létrehozták, és feleslegessé válásával egyenes arányban növekszik hatásköre és testületi gőgje.”

Még mielőtt valami agyoniskolázott megszólalna, jelzem, én is tisztában vagyok azzal, hogy van keresztényüldözés a világon. Csak nem ma Magyarországon!

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. egymagyar

    Hibátlan “Doki” irása.

    ↑ LinkVálasz
  2. Névtelen

    Egy csomó embert elbocsátottak a fő-fő-fő I. osztályú TV -től. Egy-pár iskolát ismét összevontak. Egy-pár biológia-földrajz-fizika-kémia – töri tanár is feleslegessé vált, mert a nemzeti lebutításhoz nem az ilyesfajta tudományok mély ismerete szükségeltetik. A rajzos mínuszban van, majd történelmet tanít. Lehetőleg nyolcadikban. Mert főleg a jelenkor ismeretéről kell neki tanú bizonyságokkal rendelkeznie ahhoz, hogy mi hangzott el húsz éve, ki kivel fogott kezet/emelt kezet/ tud-e idézni a böszödi esszéből, fel tud-e sorolni a mostani avatóbeszédek helyéről pár százat- kit érdekelnek már a piramisok?/sokk!/, meg a lüke Napoleon a csatáival?/harctéren– és pamlagon?/Elég, ha számolni tud a ZÖM!/alsó pár milliócska 47-ig –annyi a közmunka ára!Az énekes minusz órás, Ő testnevelést tanít, mert az előzőnek túl sok/ismét sokk!/ volt a fizuja-nyugdíjba léptettük, de a magyaros Rozika is testnevelést tanít , mert fittnessz termet vett “Nekije”a barátja Keszthelyen, és akkor már tudja is a fejreállást, és hülye lenne József Attilát boncolgatni!- úgyis egyre jobban tiltva vagyon-Igaz, hogy korizni nem tud,no de sielni se!- még a fakutya valahogy elmegy, ha van 3-4 izmoska, aki a Testnevelőt húzza a fakutyájával–de” aztat”nem is kérdezték, mert a bírkózó edzőt sem kérdezgették a diplomájáról— minek azt mutogatni!- elég ,ha meg van az érettségije estin! Barátok közt el lehet ezt intézni kacsintgatással is! El vagyon már tervezve a keresztények üldözése is. Haver vagy Haver?/ Szegény Hofi!/ Akkor jöhetsz üldözni! Ja, azt én sem tudom, hogy kit, de fő, hogy TE kapd meg AZTATAZÁLLÁST!!Nehogy mán közvetítőbe menj állásért!!!Azért vannak OTT, mert nekik sem volt!!! Állásuk. Két lábas. A színészek is kapálózgatnak az állásért. Beöltöztetni Őket turkálós sálakba, és máris futkározhatnak utánuk az üldözőknek kinevezett tanfők!A /több/diplomás, nyelveket beszélő felesleges tanerő! Aki csak nyűg a nemzet nyakán!Meg a pénz! Amit reá szántak! Az üldözősdire. Kell egy kastély/ Hallod Matolcsy?/ Előadóterem, fogadószobák, nyugvóhelyek a zihálóknak, edzőterem a pocakosoknak, tervezett egyenruhák, kápolna a kiskertben ,legyezőpálmás apácás lányok a pihenőknek ,motorok, autók, viharjelzők, szotyola, ha éppen tévét néznek . Na meg is van már rá az” unnijós píz”!Szerencsére. Lehet egy új vízfej, a KLIKK már úgyis kifullt. Majd lesz 100 valahányadik helyezettünk fizikából, értő olvasásból, meg a többi feleslegből. Aztán lesz dicsekvés, hogy” azért nem lettünk utolsók!”Csak előttiek!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE