Kiemelt, Patacsi Pilvax

Zuschlag élt, él és élni fog!

|

Esküszöm nem nagyon akartam foglakozni Vona Gábor szexuális életével. Feleségének levelét közzétettem én is, mint bármelyik internetes portál. Gondoltam itt a vége, na de….most egy Zuschlag nevű toportyán féreg megszólalt. Az a féreg, aki 2004-ben így viccelődött a holokauszt halottairól: „Hideg van, nem? Gondold el egyébként, hogy ebben az időszakban milyen hideg volt szegény embereknek – vetette fel társa. – Azoknak már nem volt hideg – válaszolta zuschlagZuschlag nevetve.” Zuschlag ezek után nem lett koncepciós per áldozata, a 2007-ben megvádolt csalásért a saját pereputtya (Gyurcsány) 2010. márciusában 6 év sittre küldte. Vagyis saját párttársai, nem később a Fidesz, mert már az MSZP-nek is kínos volt szellemei környezetszennyezése.

Na, ő most támogatja a Blacket és felszólítja (neki még a kutyáját sem szabadna felszólítania) Vona Gábort, hogy valljon színt, mert a Terry nevű Blacknek igaza van. (olvasom az origón) János, János. Honnan tudod?  Csak nem voltál te is ott és jelen, és szintén ejakuláltál egyet?

Na, én most nem értek sok mindent. A miénk egy toleráns társadalom. (én, mondjuk nem szeretem a buzikat, de ez magán ügy, ha nem közelítenek, eltűröm őket)) tehát miközben szeretjük és hallgatjuk naponta Elton Johnt és Freddi  Mercury-t, nem tetszene (ha ez valóban igaz lenne) egy politikus mássága? Mondjuk úgy, hogy homoszexuális volta? Tudjátok mit? Szarnék én arra, ha az Orbán buzi lenne, csak csináljon jó és hasznos dolgokat a nagybetűs nemzet számára. De engem jobban bosszant, hogy bár őróla még nem mondták (ami késik…) hogy buzi, de nem csinál jó dolgokat, de nemzetnek (be) akar engem hívni.

Egyébként mi is van? Csak nem akar a Zuschlag visszatérni a közéletbe? Él, élt és élni fog. Mint Lenin. A balzsamot spóroljátok meg róla.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE