Kiemelt, Magyar Közélet

Áruló kommunisták a FIDESZ-ben

|

Sziporkáztak a héten nagyjaink, és nem csak a nemzeti ünnepen, amúgy hétköznap is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én csípem ezt a Kósa gyereket. Faragatlan bunkó, nem is túl intelligens, de olyan jókat tud mondani, hogy nagyon feldobja a napomat. Szinte néha már Torgyáni magasságokban szárnyal, különbség csak annyi, hogy Józsi bátyánk okos ember volt és ennek tudatában mondott jópofákat, míg a Kósa inkább a primitívsége miatt. A minap azt találta kósamondani, hogy az Áder azért is jó köztársasági elnöknek, mert nem mindig a FIDESZ érdekeit nézi, hanem néha az alkotmány és a demokrácia figyelembe vételével dönt. Szép kis freudi elszólás, de eddig is tudtuk, már az alkotmány és a köztársaság eltörlésekor, hogy a FIDESZ nem szívesen barátkozik a demokrácia gondolatával, hogy a Szájer Jóska által egy charter repülő úton összeütött és gránitszilárdságú Alaptörvényről, melynek sokáig még asztala is volt (ezen fognak röhögni majd a gyermekeink és nem tudjuk majd elmagyarázni nekik, miért is kellett minden közhivatalban egy asztalt faragni az alaptörvénynek,  és mint egy fétist tisztelni) ne is beszéljünk. Áder köztársasági elnök úr pedig az arányokra ügyelve, gondolom feldob egy pénzt és fej vagy írás alapon dönt a FIDESZ érdek, vagy esetleg a demokrácia mellett.

Aztán jött a hét második fele, amikor meg az általam egyébként leginkább undorítónak tartott és és megint csak általam emberszámba sem vett Lázár János bókolt saját elvtársainak. Mert azt találta mondani, hogy aki 1989-ig az MSZMP tagja volt, az mind a magyarok szabadsága ellen volt. Puff neki. Mit szólsz lázárehhez Pintér bácsi? Meg voltak még sokan ám, titkárkodtak is az alapszervezetekben, és most mint hős magyar nemzeti megmentők tetszelegnek. Kerényi Imre (az ő baromsága volt az Alaptörvény asztala, maradt volna inkább az alapszervezeti titkári székében) Martonyi János? Pedig szerintem még ő volt a legnormálisabb ebben a lipóti társaságban. Boross Péter, Fónagy János? És akkor még Matolcsy is? Szóval Lázár jól odamondott, kíváncsi vagyok, mivel tudja ez majd tompítani. Bár ezeknek annyira nincs moráljuk (valahol elvesztették) hogy mindegy ki, mit mond róluk. rezzenéstelenül hazudnak tovább.

Nagyobbik gondom viszont nekem is a nyugattal van. Mert felhúzták a törököket. De nagyon. Első lépésként nem engednek semmilyen migránst vissza Görögországból. Már ez is nagy csapás a görögöknek. De mi lesz, ha azt találják ki, hogy megnyitják a török-szír határt, ahol több millió menekült vár arra, hogy megkezdje ámokfutását a jobb életért? Annyian már kerítést is tudnak dönteni!

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE