Kiemelt, Patacsi Pilvax

Az üldözött keresztények támogatása, busás prémium a minisztériumokban, Magyarország így szeretlek!

|

1,2 milliárd forinttal segíti a kormány az üldözött keresztényeket.  A keresztényüldözésről (mármint amiatt létrehozták a keresztényüldözés elleni államtitkárságot korbábban már itt írtam: http://patacsipilvax.hu/?p=57047 ) Megnézném azért majd év végén, milyen hasznos célra fordították ezt a pénzt, és hány keresztényt mentettek meg a világon.

Akár 24 havi, két évi fizetésüket is kaphatják három minisztériumban a dolgozók, amennyiben teljesítik a kormány által 2017. évre évre kitűzött célokat:

  1. A kormány felhívja az emberi erőforrások miniszterét, a Miniszterelnökséget vezető minisztert, a nemzetgazdasági minisztert és a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy 2017. március 31-ei határnappal gondoskodjanak az általuk kezelt programok teljes keretének meghirdetéséhez szükséges felhívások megjelentetéséről,
  2. Felhívja az európai uniós források felhasználásával kapcsolatos irányító hatósági feladatok ellátására kijelölt minisztereket, hogy gondoskodjanak az általuk kezelt programok teljes kerete legalább 85%-ának megfelelő kötelezettségvállalás megtételéről.

magyarorszagHát, egy célt már biztos nem tudnak teljesíteni, ugyanis a kormányhatározat április 25-én jelent meg, és ebben tűzték ki a 2017. március 31-i határnapot. Bár lehetnek a minisztériumban időutazók is.

Amennyiben mindkét pontot teljesítik, legfeljebb 24 havi illetményre jogosultak, és gondolom ki fogják meríteni a „legfeljebbett”.

Ha csak a kettő közül egy pontot teljesítenek, akkor a 24 havit csökkenteni kell 2 havi illetménnyel. Értitek, Két pontból egyet nem teljesít, de nem a felére csökkenti a céljuttatást, hanem csak két hónappal.

Még szebb, ha egyiket sem teljesítik a két pontból. Akkor is jár céljuttatás, de akkor már 6 havi illetmény összegével kell csökkenteni. Vagyis ha meg sem mozdul és semmit sem csinál valaki, akkor is jogosult 18 havi grátisz plusz illetményre.

De a pénz egy részét már előre is felvehetik, június 30-án ugyanis majd mérnek valamit, és a mérés eredményétől függően legfeljebb nyolc havi illetményt kaphatnak. Hogy ehhez milyen mérési eredmény kell, hány százalékban kell hozni a tervet, arról nem beszél a kormányhatározat.

Dübörög itt a gazdaság, igaza van Viktornak. Magyarország jobban teljesít.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE