Ez-az-amaz, Kiemelt

Polgármesteri pofonok Alsószentmártonban. Egyiket mentő, a másikat a rendőrség vitte el.

|

Egymásnak is ellentmondó hírek számolnak be az Alsószentmártonban történt polgármester verésről. Mali Zoltánt, Drávapiski polgármesterét állítólag többek között Alsószentmárton polgármestere verte úgy meg több társával, hogy mentőhelikopter vitte a kórházba. Ezzel szemben Alsószentmárton polgármestere azt állítja, hogy 300 fős spontán tüntetés kezdődött a faluban boltot, kocsmát és dohányboltot is üzemeltető Mali ellen, mert önkényuralmat gyakorolt a faluban. A alsókét polgármester között állítólag régóta feszült a viszony, Mali lopással is vádolja az alsószentmártoni polgármestert, míg Mali azt kifogásolta, hogy beengedik a faluba a mozgóboltokat, ami természetesen rontja az ő üzletét.

A rendőrség közleménye szerint: A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 10-én 17 óra 17 perckor arról érkezett bejelentés, hogy többen összeverekedtek a helyi italbolt teraszán. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy négy férfi szóváltásba keveredett Drávapiski polgármesterével, majd bántalmazták őt.

A rendőrök az eset kapcsán előállították Alsószentmárton polgármesterét, valamint egy 37, egy 20 és 47 éves helyi férfit. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van. A Siklósi Rendőrkapitányság az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz.

Mali Zoltánt mentőhelikopter vitte el, állítólag súlyos fej- és végtagi sérülésekkel.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE