Patacsi Pilvax

Kérdések Kunszt Mártához 2010.02.21

|

Dr. Kunszt Márta Képviselő Asszony, Pécs Megyei Jogú Város alpolgármestere részére

Pécs

Tisztelt Képviselő Asszony!

2010. január 20-án a lakossági fórumon Ön ígéretet tett kérdéseink megválaszolására, melyet  január  25-én levélben is megkértük Öntől. Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a kért adatokról való tájékoztatás, – még az Ön nagyon bokros és egyéb fontos teendői mellett is – egy jól működő polgármesteri hivatal nyilvántartása alapján talán ha két napot vesz igénybe. Nem ókori pergamentekercsekről kértünk tájékoztatást, hanem 2009-ben történ eseményekről.

Kedves Képviselő Asszony! Leegyszerűsítsük az általunk kért dokumentumok sorát: Ön a lakossági fórumon azt nyilatkozta a média jelenlevő képviselőinek, hogy az ügy már lefutott, nem lehet semmit tenni, mert jogerős építési engedéllyel rendelkezik a Z&Z Investment Kft.

Most már csak arra kérjük, hogy ezt a jogerős engedélyt szíveskedjen nekünk bemutatni.

Ha nincs ilyen, akkor próbáljon meg elszámolni a  képviselői esküjében tett vállalásaival, mert füllenteni nem szép dolog.

Amennyiben nem sikerül beszereznie a kért dokumentumokat, nagyon szíves felajánljuk segítségünket, mi ugyanis jól felkészültünk az anyagból.

Pécs. 2010. február 21.

Őszinte Tisztelettel:

Lőrincz Miklós                                          Atárdics Péter                               dr. Hederics István

Elnök                                                     Elnök-helyettes                                      Főtitkár

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE