Jóó reggelt Magyarország!

Orbán Viktor altató évértékelőt tartott. Többen békésen szunyókáltak a Kedves Vezető nagyívű, irányt és reményt mutató beszédén. Az alvás műfaját Andy Vajna kaszinókirály művelte a legjobban.

Magasházi paródia Pécsett

A pécsi Magasház kálváriája méltó Pécs számolatlan sikeréhez. Mert Pécs a látszat ellenére sikeres. A Magasház a pécsi rendszerváltás, vagy … Bővebben

Pécs 2020. Konzultálhatunk

Levelet küld a városháza 14 pontról konzultálhatunk majd. Pécs következő ötéves tervéről. Aztán ha a konzultáció megvolt, akkor jöhet a konzultációról való konzultáció. Vajon hány ember dolgozik egy olyan látszatfeladaton – azaz a konzultáción

Simicska: Orbán egy fehérje-fröccs

Azt is mondta, hogy nem beszél már tavaly április óta Orbán Viktorral. Szarok rá, hogy mit gondol mondta arra a riporteri kérdésre, hogy beszélt-e az esetről Orbán Viktorral.

Fodor Ibolya továbbra is a Fidesz-frakció tagja

Fodor Ibolya tipikus és elrettentő példája a mai „nép” képviseleti rendszernek. Ugyanis Pécsett is a „pártközpont” választja ki a jelöltet. A helyi közösség nem is ismeri, sokszor fogalma sincs arról, ki ő, miért és hogyan vált jelöltté

A vagyonnyilatkozatok valóságtartalmáról

Ami szemet szúr a vagyonnyilatkozatokból, hogy nagyon takarékos képviselőkről van szó, akik a semmiből is tudnak pénzt csinálni. Csak azt nem értem, hogy miért nem így irányítják az ország gazdaságát!

Majd 1000 léhűtőnek ingyen autó

Majd ezer állami tisztségviselőnek biztosít az Orbán-kormány személyi használatú gépkocsit az adófizetők pénzéből, amúgy az olcsóbb állam jegyében. A plebejus állam jegyében.

Maffiaállam

A törvény előtti egyenlőséget felváltotta a törvény utáni egyenlőtlenség”. A jogállamiság részleges felszámolása a maffiaállam működésének alapfeltétele. „A jogállam elvileg és az intézményi gyakorlatok szintjén is kizárja a maffiaszerű működést”. (Fleck Zoltán)

Nem oda Budai Gyula. Avagy a fideszes sánta kutya

Az ítélet jogerős. De Kishantost beszántották, Ángyán József hivatalát megszüntették. Budai Gyula a földmutyi volt államtitkára az egyik meghatározó embere a vidék kisemmizésének, és a földek baráti fideszes oligarchákhoz juttatásának.

A Fidesz hatalmi manipuláció eszközeiről

A Fidesz-árvák, akiket a kormányzat egész egyszerűen „ejtett”: a szavazatuk fontos volt, de most a választások között nem számít rájuk a hatalom. Egy biztos a Fidesz ügyesen játszik a hatalmi manipuláció alapeszközeivel.

Milliárdok érkezhetnek Pécsre

Bírom az ilyen jó híreket. Megépülhet. Mint az autópályánk a határig. A választási kampányban még úgy volt, de annak vége. Kétezer új munkahely létesülhet. Aztán nem létesül. Lebonthatják. Nem bontották. Még mindig áll.

A „gáláns” Páva Zsolt

Sőt ha a 16 631 Pávára leadott szavazatot elosztjuk a 125 606-al akkor azt látjuk, hogy ez bizony erős 13 százalék. A polgármesterre leadott többség. A másik serpenyőben 87 százalék áll, akiknek nem tetszik

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE