Nyílt levél Kövér Lászlónak

A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő személynek szólhatna. Ön salgótarjáni megnyilatkozásával nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem.

Kívánatos lenne átmeneti visszavonulásod

Solymosi nem kevésbé éles intelmekkel fejezi be Orbán bírálatát, hiszen ő is a miniszterelnök lemondását javasolja. “Az ország – és pártod – érdekében kívánatos lenne átmeneti visszavonulásod, kilépésed ebből az elképesztő feszültségeket teremtő munkakörből,

A pálinkafőzés „Világosa”

Orbán Viktor a választási kampányban megígérte, majd a fülkeforradalom után néhány hónappal már be is jelentette, hogy „sikerült egy 90 éves szabadságharcot lezárni, mivel a vidéki magyar emberek 90 év óta hadakoztak

Fogy a türelmünk

Türelmesen végignéztük, hogy a mi Lőrincünk, gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb emberévé válik. Aztán türelmesen néztük,hogy Matolcsi 3 ezermilliárdot eltapsolt, döglött ingatlanokra, festményekre és saját alapítványaira.

Luca és a boszorkányok

A néphit úgy tartotta, hogy ez a nap a boszorkányok napja, ezért a nők számára tiltott volt bizonyos munkák végzése; nem lehetett fonni és varrni, mosni, de még kenyeret sütni sem, mert a kenyér kővé vált volna.

Az olcsóbb állam jegyében

A közigazgatási államtitkársághoz négy helyettes államtitkár tartozik, az agrágszakképzésért felelős Román István, a gazdasági ügyekért felelős Szele-Király Andrea, a jogi és igazgatási ügyekért felelős

Civil pénzek vizsgálata Pécsen

Az önkormányzati média már 2014 szeptemberében azzal vádolta meg Kővári Jánost, hogy bizottsági elnökként olyan civil szervezeteknek osztott ki támogatásokat, amelyek vezetői az ÖPE képviselőjelöltjei lettek.

Gyengül a forint

Egyre több elemző szerint a forint tovább fog gyengülni. A szerdai nagy esés után sokan 320 forintos euróval számolnak. Többen rosszabb lehetőséget is látnak. Egyesek már 326 forintos eurót is vizionálnak.

John Lennon halála

Ma 35 éve, hogy eltávozott egy legenda. A 20. század egyik legnagyobb hatású zeneszerzőjét, a Beatles gitárosát és alapítóját vesztette el a világ: John Lennont.

A második adventi gyertya

“Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, / S ne csak így decemberben.” Ennek fényében gyújtsuk meg a második gyertyát ma a koszorún.

Mikulás váróban

Mi emberek vagyunk egymás és gyermekeink Mikulásai. Csak nem szabad megtagadnunk múltunkat, a gyermekkort. Azzal a kedves simogatással kell továbbadni a hitet, a hagyományt

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE