Ez-az-amaz

Óvakodj a Cofidistől!

|

Legalábbis akkor, ha hitelt szeretnél gyorsan, mint ahogy ők hirdetik. Két évvel ezelőtt már ezen a lapon próbálkoztam egy összehasonlítással a két, legtöbbet hirdető nagy hitelező, a Provident és a Cofidis között. Akkor annyit sikerült kiderítenem, hogy a Provident valóban tartja a reklámszöveget, és 3 nap alatt azt nyújtja, amit ígér. Drága, de biztos. A Cofidist 2 évvel ezelőtt egy héten keresztül nem bírtam telefonon elérni, pedig akkor is hirdették magukat.

cofidisNa, most ugyanezt még egyszer lejátszottam. A Provident továbbra is hű a reklámhoz, most már két nap alatt leszállítja az ígért hitelt. A Cofidis már érdekesebb, ugyanis végre sikerült velük kapcsolatot létesíteni, bár nem telefonon, hanem az interneten. Jó dolog ez, mert gyors és talán hatékony is lehetne. Nekik pedig nagyon olcsó. Kitöltöttem a szükséges nyomtatványt, kinyomtattam, és az utasítás szerint vártam a futárt, aki majd elviszi a kérelmemet. Ő gyorsan jött is, mindent megbeszéltünk, zárolta a borítékba tett kérelmet, a ragasztásnál alá kellett írnom, mint az adó 1 százalékát, ez is jó gondolat, itt minden az adatvédelemről szól. És vártam türelmesen. Eltelt egy hét, és sms-ben jelentkeztek. Hiánypótlás, mert nem adtam be a bankszámla kivonatot. Mellesleg beadtam olyan iratokat, amik a bankszámlakivonatnál sokkal erősebben bizonyítják a jövedelmemet. Például munkáltatói igazolást a béremről és gazdálkodó könyvelési kimutatást a bérem banki utalásáról. Na, ezek nem hazudnak, mint egy szaros bankszámlakivonat, amit megnyitok egy hónapra, aztán be is zárom rögtön. És volt, nincs bankszámla. De a Cofidis ehhez ragaszkodott. Oké, elküldtem scannelt formában. Egy hét ismét eltelt, és jött az sms. Hívjam fel őket. Mert ők a kapcsolatra nem adnak ki pénzt, olyanok mint, a hajléktalanok. Visszahívást kérnek. Oké, értem ezt én, valahol spórolni kell. Közölték velem, hogy a scannelt iratot nem tudják olvasni, mert nem látszik. Na, ekkor már kezdtem gyanakodni, ugyanis van egy rossz tulajdonságom. Mielőtt elküldök bárhova scannelt dokumentumot, előtte próbaképpen elküldöm két helyre. A saját címemre és a munkahelyem címére. Mindkét helyre olvashatóan érkezett meg. De ők nem tudták olvasni. Semmi gond, feladtam az eredetit postán.

Közben azonban már az egész ceremónia kezdett gyanússá válni, ezért megkérdeztem szűk baráti körömet (mondjuk 40 embert) hogy volt-e már dolguk a Cofidissel. A cofidis 1válaszokat majd a végén megírom. Na, elment az eredeti bankszámlakivonat. Megérkezett. Megint jött az sms. Megint ÉN hívtam őket. Kiemelem, ez már a harmadik hét a hitel kezdeményezésétől!!! Most éppen azt találták ki, hogy az eredeti kérelmen elhibáztam a bankszámlaszámot, (két számlám van és nem azt írtam bele, amelyikre kértem volna az utalást) és azt javítottam, egy egyszerű áthúzással. A Cofidisnél ez nem volt gond három hétig, csak most és hirtelen. A javítás nem volt hiteles. Szerintük. Mellesleg több mint 200 ezer a nettó fizetésem, ezt sok-sok papírral igazoltam. Bizonyára nem voltam finom, amikor közöltem velük, köszönöm az együttműködést, nem kívánok tőlük hitelt felvenni sem most, sem a jövőben sem. És most térnék vissza a megkérdezett ismerőseimre. Ők is bőven 200 ezer feletti havi jövedelem rendelkeznek és próbálkoztak mát a Cofidis-nél. Nem kaptak soha hitelt. Na, ez már kezdett érdekelni. Vajon valóban kölcsönök kihelyezésével foglalkozik a Cofidis, vagy ez csak egy álca? Csak pusztán egy adathalász cég? A kérelmekből szinte mindent megtud. Az össze személyes adatodat. Az adat, információ pedig nagy pénz. Ami nem kölcsön, hanem nekik befolyó. Szóval nem tudom. Csak óvlak benneteket, ne csalódjatok, ha gyors hitelt szeretnétek. A Cofidistől biztos nem kaptok. Ha valaki mégis, az írja meg nekem.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Josef Lewis

  Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rendkívül gyorsan és egyszerűen adunk ki, személyi kölcsön, autóhitel, otthoni hitel, diákhitel, üzleti kölcsön, feltalálói kölcsön, adósságkonszolidáció stb. ajánlatunk..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

  ↑ LinkVálasz
 2. névtelen

  Sziasztok több mint két éve vettem fel tőlük hitel de soha többet ovakogy.cofidstol.hitel.felvtel.elott.elmodtam.kesobb.kapom.a.fizetest.mint. a tizedik.aszmodtak.nembaj.csak.abban.honapban.belegyen.vizetve.400.ezret.vettem.fell.meg.ket.ev.utan.meg.mindig.325.ezer.a.tartozasom.erdekes.ennyit.fizetem.mar.vissza.nekik.9ken.jon.az.sms.elnefelcsem.befizni.a.torlesztot.mivel.kesobb.kapok.amit.jelesztem.rokton.rateszik.behajtasi.kolcseget.2500.ft.mukahelyemen.folyamatosan.hivnak.mar.zaklatas. a telefonom egymás után többször is felveszem és még jól beszól úgy beszél mint a kutyával megalázott és még kérdőre vonja hová teszem a fizetésem soha többet.oket.szinte.mar.felek.mikor.csorog.a.tlf.es.meg.a.szemet.azmongya.hogy.nem.torekszem.vissza.fizetni.ahitelem.mondtam.neki.szamoja.vissza.hogy.mennyit.fizettem.mar.vissza.es.meg.tovabb.alazot.mar.sokszor. nem veszem.fell.a.tlf.vagy.ha.igy.beszel.velem.kozben.leteszem.es.ujra.hiv. nem veszem.fell

  ↑ LinkVálasz
 3. Josef Lewis

  Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rendkívül gyorsan és egyszerűen adunk ki, személyi kölcsön, autóhitel, otthoni hitel, diákhitel, üzleti kölcsön, feltalálói kölcsön, adósságkonszolidáció stb. Ajánlatunkat .. E-mail: progresiveloan@yahoo.com OR Call / WhatsApp: +16626183756

  ]][====

  ↑ LinkVálasz
 4. Névtelen

  Én most kértem fapadost.videó azonosítással,és szerződést is együtt töltöttük ki videó cshet közben ,nagyon korrekten és kedves volt az ügyintéző! útána visszafénymásoltam és elkűltem a szerződést emailba este,másnap délelőtt vissza igazolták hogy minden rendben a szkenneltekkel, küldhetem postán.
  és még írták hogy 24 órán belül a számlámon lesz a pénz.
  Hát nem kellet húszon négy órát se várni,mert a visszaigazolás napján délután Kb 4 órával jött az sms értesítés a bankomtól hogy megjött a kért összeg!
  Eddig minden korrekt! 2018 07 hó

  ↑ LinkVálasz
 5. Névtelen

  Én megkaptam ezelőtt x éve 300 e ft-ot….ezt vissza is fizettem és mivel rulirozó hitel volt…amit befizettem visszatöltődött…modt ott tartok hogy a hitelem még fennáll(van 300 e-rem) amit írásban kell újra kérelmeznem vagy lemondanom.Hát a múlt héten megpróbáljoztam vele h újra igényelem…a hölgyike elmondott mindent és ajánlotta az adósságrandező hitelt ami tényleg jól jött volna hog kifizessem a két meglévő hitelemet és még maradt is volna valamennyi…de…mivel gyeden vagyok itthon így felejtős pedig a gyedem is üti a 100 e feletti összeget…ezért nem értem én…no mindegy mególdodik másképp is 😊

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE