jegyzet, Kiemelt

Kovács Koko maradtál volna sportember

|

Kovács „Koko” István számomra példakép volt május 3-ig. Azt az egész ország tudja róla, hogy olimpiai bajnok, világbajnok volt az amatőrök és a profik között is. Aztán visszavonulása után belemászott a politikába. Egy időben állandó résztvevője volt fideszes rendezvényeknek.

 Aztán a május 3-án levetített Civil kaszinó műsorban meglepő bejelentést tett: „Lássuk be, hogy az elmúlt hat évben rengeteg ember csalódott a Fidesz kommunikációjában, attitűdjében. Az a sok-sok böszmeség, ami megtörtént itt az elmúlt hat év alatt. Annak idején én nem voltam fideszes. A balliberális média előszeretettel állított be engem Fidesz-közeli embernek a 2002-es színvallomásom után, miközben én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, ami nagyon sokszor egybeesett a Fidesz értékeivel és elveivel.”koko

Koko több tucat sportolóval, Orbán mögé álltak a nagy színpadon. A nevükkel, és társadalmi megbecsültségükkel hitelesítették Orbánt.

Koko hasonló elveibe és értékeibe az is belefért, hogy a Box Utca 2002-es megnyitásához 25 millió Ft vissza nem térítendő segítséget kapott a Széchenyi program keretében, néhány nappal a Fidesz kormány leváltása előtt. Koko annál a Lánchíd rádiónál dolgozik most is, amely nem volt vádolható a miniszterelnök erős kritizálásával.

Koko, maradtál volna becsületes sportember. Ezt “elkurtad”, mint a meccset Julio Pablo Chacon ellen. Most KO van a “seggnyalásnak.”

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. kathleencassand

  Hitel ajánlat – hitel Magyarországon kathleencassand80@gmail.com

  kathleencassand80@gmail.com

  Jó reggelt, asszonyom, Uram. Nem nyújtanak hiteleket, hogy bárki, aki tud visszafizetni nekünk egy éves kamatláb 2 %. Visszatérítés igazítani alapján a havi költségvetést. A feltételek egyszerűek, jól meghatározott. Lehet kapni egy kölcsön, € 2000 € 90,000,000 attól függően, hogy a választás. A visszafizetés a havi költségvetés alapján lehet meghatározni. E-mail: kathleencassand80@gmail.com

  KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST

  ↑ LinkVálasz
 2. tunde

  Szüksége van egy hitel? Ön elutasította a bank, és azt szeretnénk, kölcsön, hogy megfeleljen az igényeinek van? Nem probléma. Bármi legyen is a pénzügyi helyzete. Felajánlom jelzálog, kereskedelmi hitelek, a nemzetközi hitelek, személyi hitelek és kizárólagos oktatási hitelek. I-hez nyújtott kölcsönöket azok a vállalatok, más állami és magán, és még sokan. Elérhető vagyok, ha bármilyen kölcsön, ingatlan, pénzügyi, és így tovább. Adok a hosszú lejáratú hitelek és rövid. Kapcsolat nekem ma, és kap egy első osztályú pénzügyi szolgáltatásokat készen:

  pénzügyi -hoz is
  – Ingatlan hitel
  – Kész \ ‘s beruházások
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 3. tunde

  Azt akarod, hogy hitelt a holtponton, ami miatt a bankok által elutasításáról a hitel alkalmazás fájlokat .A akarnak hitelt a végrehajtására a projektek, vállalja a tevékenységét; Építsd házak Ház vagy lakás; Vásárlás House Stb …… Van egy jelentős tőke nyújtandó, legfeljebb 5000 € … 10000€ … 7.500.000 € bármely személy, hogy a költségvetési vagy speciális igényeket, aki egy kölcsön a rövid idő alatt. Ha a kamatláb 3% -ról 2% mennyiségétől függően .Az kérhet további információkat vagy adatokat
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 4. tunde

  Helló
  kínálnak hiteleket között különösen komoly Franciaországban
  Személyi kölcsönök Egyedi Franciaország, Kanada,
  Belgium, portugál, olasz, francia, dán és a világ bármely pontján kínálunk egy kölcsön 5000-ben 1.000.000 € € nagyon leegyszerűsítve azt is, hogy befektetések és hitelek között különösen mindenféle .Kínálunk rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelek. Nem tudjuk, hogy a felhasználás és a transzferek által nyújtott bank biztonságát a tranzakció bárki képes visszafizetni azt kamatot 2% időtartama 5 és 30 éves mennyiségétől függően request.For minden mennyiségben demandés.Pour bárki kívánnak szembenézni a jelenlegi pénzügyi problémák, hagylak alábbi elérhetőségeken, hogy több információt megszerzésének feltételeit hitelt.
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 5. tunde

  Kínálunk kölcsön 5000 € 500.000 €, hogy nagyon egyszerű körülmények között. Azt is, hogy befektetések és hitelek egyének között mindenféle kínálunk rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelek. Nem tudjuk, hogy a felhasználás és a transzferek által nyújtott bank biztonságát a tranzakciót. Mert minden kérés javaslatait árak és a kifizetések Staging, és én leszek a segítségedre. Végül, több megértést várjuk jelentkezését .A található nagy anyagi problémák, van tartozások és nem tudja megoldani a hiányzó pénzt, akkor sok volt a hitelezők zaklató meg. Intézményünk kínál ma a gyors és megbízható megoldást biztonságosan. . Ezért kérjük, forduljon hozzánk további információért úgy.
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 6. tunde

  Helló
  Ön a keresést a Pret hogy vagy növelni a tevékenységét, vagy a projekt megvalósításának, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri feltételeket hol van incapbles aggódj én egyéni engedélyeztem hitelek kezdve 2000 € a 2.500.000 € az összes személy képes teljesíteni is a kamat évi 2%. vagy pénz kell más okból; hesietz nem várjuk a további információkat.
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 7. tunde

  A hitelt, akkor már nem volt hajlandó a
  bankok és pénzintézetek. Szívesen.
  Tájékoztatom, hogy én vagyok az egyén
  a háttérben de1000000 € fektetett a kész
  között különösen. Ekkor minden hitelkérelmet, hogy legyen: _prêt
  auto_prêt vásárolni maison_prêt, hogy visszafizeti a
  crédit_prêt finanszírozni a projektet. Elkészítettem, hogy az emberek
  jó karakter, és képes arra, hogy tartózkodjon magam .Plaisantins rembourssez;
  vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben
  e-mail:tunde.bakrose1@gmail.com
  köszönöm

  ↑ LinkVálasz
 8. Josef Lewis

  Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

  ↑ LinkVálasz
 9. Josef Lewis

  Hello, Ön egy üzleti kölcsön, személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen kölcsön, kockázati tőke, stb … Vagy Volt visszautasította a hiteleket bankok vagy pénzügyi intézmények egy vagy több okból. Ön a megfelelő megoldás a hitel megoldásokhoz! Keresztény hitelfelületek vagyunk, hitelt adunk azoknak, akiknek pozitív szükségük van rájuk, és azok is, akik méltóak a bizalomhoz. Kölcsönöket is nyújtanak a vállalatoknak és a magánszemélyeknek egy alacsony és megfizethető 2% -os kamatlábon. lépjen kapcsolatba velünk az alábbi részletek felhasználásával, és mentes legyen a csalásoktól
   
  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756 köszönöm
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

  ..ppo9999

  ↑ LinkVálasz
 10. tunde

  Ne hagyja, hogy a bankok diktálják a kamatlábakat. Az Önök rendelkezésére állunk, hogy tárgyaljanak a legalacsonyabb árakról a piacon. Újítsa meg a jelzálogát a megfelelő időben, keresse meg a legjobb ajánlatot. Optimalizálja a saját forrásokat! A legjobb ajánlatokat kapjuk Önnek. Sok bank elutasította. Szüksége van az e-mail konszolidációra: Tunde.Bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 11. tunde

  Hello, olyan személy vagyok, aki nemzetközi kölcsönöket kínál. A tőke
  amelyet a rövid távú és hosszú távú kölcsönök nyújtására használnak magánszemélyek között
  5000 eurótól 500.000 euróig minden komoly embernek a valóságos igényekhez, az arányhoz
  a kamat évente 2%. A hiteleket pénzügyi, jelzálog, befektetési kölcsön,
  Auto kölcsön, Személyi kölcsön. A jelentkezési lap beérkezésétől számítva legfeljebb 3 napig állok rendelkezésre ügyfeleim kielégítésére.
  Nincs súlyos személy tartózkodás: Tunde.Bakrose1@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 12. mariakovac1

  kölcsönök kölcsönzése az egyének között komoly és gyors 72 órán belül

  Olyan egyének csoportja vagyunk, akiknek a
  olyan tőkét, amelyet az egyének közötti hitelek nyújtására használnak fel
  a pénzügyi nehézségekkel küzdő embereknek és képesek visszafizetni a hitelfelvétel összegét.
  kölcsönzési feltételeink egyszerűek és jól definiáltak, hitelünk 5 000 euróról 20 000 000 euróra emelkedik
  2% -os diszkontrátával és a határidők a költségvetés szerint kerülnek meghatározásra.
  ha érdekel, vagy ha van projektje, akkor lépjen kapcsolatba velünk
  ez az e-mail: mariakovac841@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 13. mariakovac1

  Súlyos kölcsönök magánszemélyek között

  Helló
  Egy nemzetközi pénzügyi intézmény titkára vagyok. Minden pénzügyi szükségletedért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Kölcsönöket kínálunk az 5.000-től 10.000.000 euróig minden olyan komoly ember számára, aki időben visszafizethet. Ha érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: mariakovac841@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 14. mariakovac1

  Gyors pénzhamisítás ajánlat súlyos egyének között

  Helló Mrs. / Mr
  Nekem van olyan tőke, amelyet rövid és hosszú távon különleges hitelek nyújtására fognak felhasználni, 5000 és 12 500 000 euró között, bármilyen súlyos személy számára, aki ezt a kölcsönt akarja. 2% kamat az évben a megadott összegnek köszönhetően, mert különösen nem akarom megsérteni a törvényt az uzsora. Három vagy húsz évig maximálisan visszafizetheti a megadott összeget. az Öntől függ, hogy havi fizetésekre számíthat. Csak egy hiteles kézzel írott adósság-elismerést, és néhány darabot is meg kell adnom. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: mariakovac841@gmail.com
  PS: nem súlyos emberek tartózkodnak

  ↑ LinkVálasz
 15. mariakovac1

  Hitel az egyes gyors és megbízható

  Helló Mr / Mrs
  Ez az üzenet magánszemélyek, vagy mindegyik
  akiknek szüksége van egy adott kölcsön újjáépítésére
  az életüket, akkor kölcsönt keres vagy feléled
  vagy egy projekt megvalósításához vagy vásárolni
  egy lakást, de betiltották a bankot vagy a rekordot
  elutasítva a banknál.
  Különös vagyok, aki kölcsönöket kölcsönöz az egyének között
  kamatemelésem 2% lehet, hogy kapcsolatba léphet velem: mariakovac841@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 16. mariakovac1

  Hitelajánlat sürgős egyén között

  Az egyedi ajánlatok 5,000 € és 15,200,000 € közötti összegű kölcsön kölcsönöket tartalmaznak
  a kamatláb 2% – ban visszafizetendő 2 és 30 év között
  Ésszerű feltételek, ha ajánlatom érdekli, hogy leginkább kapcsolatba lépjen velem
  gyorsan beszélni a módozatokról és
  dokumentumokat.
  E-mail: mariakovac841@gmail.com

  ↑ LinkVálasz
 17. Kalányos Vendel

  Kokó ! Ne aggódj nem Te nyerted a legtöbbet !

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE