A hírekben a lehetőség!

A reggeli rutinom közé tartozik az aktuális hírek elolvasása, enélkül már nem is érezném teljesnek a napomat. A másik interneten való tevékenység, amit preferálok, a vállalkozásokkal kapcsolatos szolgáltatások keresése. Nemrég rátaláltam egy szimpatikus cégre, amely székhelyszolgáltatással foglalkozik. Ekkor az jutott eszembe, hogy el tudnám képzelni azt, hogy egy nap hírközléssel foglalkozzak majd, és a híreket összefüggésbe hozzam a vállalkozások részére szolgáltatást nyújtó cégek naprakész információival.

székhelyszolgáltatás árak

És hogy szót ejtsünk az említett cégről, ami főként a székhelyszolgáltatás árak miatt lett annyira szimpatikus részemre: ők a Szekhelypartner.hu. A honlapjukat ezen a címen lehetséges megtekinteni: https://szekhelypartner.hu/szekhelyszolgaltatas. A székhelyszolgáltatás árak Budapesten 6+1 hónap esetén 35.898 Ft (5.983/hó), 12 + 1 hónap esetén 54.900 Ft (4.575/hó), 24 hónap esetén 52.560 Ft (2.190/hó). Újlengyelben ugyanez 6+1 hónap esetén 46.800 Ft (7.800/hó), 24+1 hónap esetén 159.888 Ft (6.662/hó), 12+1 hónap esetén 86.604 Ft (7.217/hó), viszont itt nincs iparűzési adó, ez nagyon előnyös. (Ezek a 2023-as áraik)

Az iparűzési adó mentes székhelyszolgáltatásnál az újlengyeli székhellyel rendelkező cégek nem fizetnek iparűzési adót, tehát ennek mértéke 0%. Továbbá fontos megemlíteni, hogy mindegyik csomaghoz plusz ajándék hónap jár, illetve havi postázás. Nem csak a fentebb említett két helyen lehetséges igénybe venni a szolgáltatást. Országosan több irodával is rendelkezik a cég, Budapesten belül több kerületben, vidéken pedig Pécs, Miskolc, Győr, Zalaegerszeg, Veszprém, Szeged, Békéscsaba, és hamarosan Debrecen a helyszínek. Abból adódóan, hogy gyakran foglalkozok ilyen jellegű weboldalak felkeresésével, bátran ki merem jelenteni, hogy ez az a cég, ami ezt a fajta szolgáltatást az egyik legkedvezőbb árakon nyújtja. A honlapon a településre való kattintással átirányít minket arra a felületre, ahol látható az adott irodához tartozó telefonos elérhetőség, és a cím is, ezáltal bővebb információt tudunk szerezni.

Az a véleményem, hogy ezeknek a székhelyszolgáltatás áraknak a függvényében érdemes felkeresni a weboldalt! Én biztosan fogom ajánlani másoknak is.