A legújabb hírek a flottakezelésről bizony jól jönnek

Mivel naponta rengeteg emailt kapok, és különböző platformokon tartom a kapcsolatot a kollégáimmal és a csoporttársaimmal, ezért már nagyon megszűröm, hogy honnan és milyen mennyiségben és témában fogyasztok híreket, illetve melyek azok a helyek, ahol feliratkozom a hírlevélre, mert tudom, hogy tartalmas és értékes lesz. Ezt nektek is javaslom, ha úgy érzitek, hogy egyfolytában multitaskingolnotok kell, vagy egyszerűen csak szeretnétek egy picit kevésbé stresszesek lenni. Még ha korábban nem is gondoltátok, de simán lehettek amiatt levertek vagy feszültek, mert millió hír és információ pereg le a szem előtt egy pillanat alatt a közösségi média oldalak idővonalán vagy az online hírportálokon – ezt a fajta információdömpinget pedig nem bírja feldolgozni az agyunk, egyszerűen túltelítődik az egyébként is rohanó hétköznapok mellett. Mindezt tetézi az, hogy az újságírók minél figyelemfelkeltőbb, sokszor nyers vagy kifejezetten visszatetszően hatásvadász címeket adnak a cikkeiknek, ami szintén beleéghet a memóriánkba, akkor is, ha durva vagy megrázó, akkor is, ha inkább vicces szövegről van szó.

A hírlevelekkel kapcsolatban pedig megfogadtam: a munkámat érintő témákban igyekszem a lehető legtöbb, “ajándék” tudást összeszedni másoktól. Így például külön email fiókot tartok fenn az olyan címeknek, amelyek ingyenes tippeket, e-bookot vagy kuponokat osztanak meg feliratkozóikkal. A legutóbb a céges autók intézésekor iratkoztam fel hírlevélre, mégpedig a Flottautó Lízingnél, a flottakezeles.hu weboldalon. Itt ugyanis a cégautóval és flottakezeléssel különböző csomag-előfizetések formájában foglalkozó, bloggal is rendelkező vállalkozás öt részből álló, ingyen elérhető levélsorozatban tájékoztatja az érdeklődőket arról, hogyan csökkenthetőek a legegyszerűbben a cégautóval kapcsolatos költségek és mire érdemes figyelni, ha ilyen dologba vágjuk a fejszénket.

flottakezelő

Egyébként három csomagajánlatuk érhető el, amelyeket részletesen be is mutatnak és összehasonlítanak a weboldalon a “Szolgáltatások” menüpont alatt. A flottakezelő szolgáltatásuk mindhárom csomag egyik fő részét képezi, csakúgy, mint az euro vagy forint alapú tartós bérlet és a különböző biztosítások és adók. A Comfort csomag – ami az alapcsomag (Standard) után következik – az előbbieken felül kiegészül a garantált áron nyújtott szervizszolgáltatással, amelynek a gumikkal kapcsolatos szolgáltatások is a részei. A legextrább csomagajánlat, a Superior a cégautók esetleges meghibásodása esetén a 24 órát meghaladó javítások fennállásakor csereautó biztosítását is magában foglalja, valamint a “Hozom-viszem” keretein belül a szervizelésre, gumizásra való szállítást és a 0-24 órás segélyszolgálatot, így mindig biztonságban tudhatók az autók és utasaik is. Ez a szolgáltatás nem összekeverendő a flottakezelő szolgáltatással (amelyet mint ahogyan már korábban említettem, mindhárom csomag tartalmaz), ugyanis az a szolgáltatáselemekkel kapcsolatos ügyintézés 0-24 órás elérhetőségét, míg a segélyszolgálat az országúton és városban történő váratlan helyzetekkel kapcsolatos azonnali reakciót jelenti a cég részéről.

Autóvásárlás? Az is megoldható a Flottauto Lízing Kft.-nél – elegendő, ha a “Megvásárolható autók” fülre kattintva. A cég saját gépjárműparkjának elérhető járművei a lehető legmegbízhatóbbak minden téren: normál használatban voltak, szervizelésük dokumentációja, számlázása elérhető és megtekinthető (ráadásul csak szakszervizben voltak javítva), garantáltan nincs visszatekert kilométeróra, valamint minden autójuk hazánkban vásárolt. Ha szeretnénk tőlük autót vásárolni, a megadott két telefonszámon tudunk érdeklődni.

De térjünk vissza a történet elejére, a hírlevélre. Ugyanis amikor flottakezelő után keresgéltem a neten, akkor találtam rá a Flottautora és az ingyenesen elérhető tanácsokra. Először is abban segítenek (vagyis ezt tartalmazza az első hírlevél), hogy miképpen érdemes a cégautó választásnak nekiállni, milyen rejtett költségek és nem várt problémák merülhetnek fel, amelyeket természetesen szeretnénk elkerülni, így pedig a felkészülés nagyon fontos. Aztán ott van a finanszírozás kérdése. Nem mindegy ugyanis, milyen módszert választunk annak érdekében, hogy a lehető leggazdaságosabban jöjjünk ki. Aztán arra is tippeket kapunk, hogyan tudunk szinte napra pontosan előre kalkulálni azzal, hogy meddig tudjuk használni az autót. Az eddigiek mellett autógumikkal kapcsolatos tanácsokra, valamint a dízel, hibrid és benzines autó közötti vacillálás megrövidítését célzó ötletekre is számíthatunk még, ha feliratkozunk a Flottauto Lízing levelezési listájára.

Nagyon örülök, és azóta sem bántam meg egy percig sem, hogy ezt a céget bíztam meg a flottakezelő és egyéb nagyon fontos feladatokkal. Abban is segítettek, hogy biztosan a számomra legmegfelelőbb csomagajánlatot válasszam ki a cégem számára, Akár flottakezelőben gondolkozol, akár csak információt gyűjtesz a témában, vagy éppen autóvásárlás előtt állsz, jó szívvel tudom ajánlani a Flottauto Lízing Kft. csapatát számodra.