A legújabb hírek a gipszkarton csavarról

A napom fontos része, hogy hírolvasással indul a reggel. Ugyan a barátnőm ennek a tevékenységnek a hasznosságával nem ért egyet, mert szerinte leginkább kikapcsolódni érdemes leginkább a reggeli időszakban – vagy elmenni egy jót edzeni, hogy felpörögjünk -, nekem sokat segít, hogy beindítom ezzel az agytekervényeimet. Nem feltétlen a világgazdasági hírekkel kezdek, szívesen olvasok tech- és társasjáték témában például, de a legújabb könyvmegjelenéseket, kiállításmegnyitókról szóló cikkeket is ilyenkor szoktam tanulmányozni. Amíg az előző munkahelyemen dolgoztam, ezt egyáltalán nem tehettem meg, mert minden nap 5-kor kellett kelnem – így nagyon örülök annak, hogy most már rugalmasabb a munkaidőm, és jut egy kis idő a reggeli olvasgatásra, mielőtt elindulnék az irodába. Délután pedig ráérek elintézni a kötelezőket, miután letudtam a műszakomat! A reggel csak az informálódásé.

Online sokszor nem csak híreket olvasni könnyebb és kényelmesebb, hanem bizony vásárolni is. Így vagyok én például a csavarokkal is. A legutóbb megnyitott böngészőmben gipszkarton csavar “vadászatban” voltam, azaz vagyok is, mert még nem véglegesítettem a rendelésemet, mielőtt szét nem nézek a Csavar Holding webáruházának menüpontjaiban. Egyik cimborám mesélte, aki a területen dolgozik, hogy nagyon jó minőségű, időtálló csavarokat lehet itt kapni, ráadásul magyar cégről van szó, akik hazai termékeket forgalmaznak. Náluk aztán tényleg mindenféle csavarral találkozni, ahogy szétnéztem az online felületükön, bizony a gipszkarton csavar csak töredéke a teljes kínálatnak. Amikor valami közöd van a területhez, és az építőiparban tevékenykedsz, mint kivitelező vagy kereskedő, úgy nagyon tudom neked ajánlani az oldalt, én másodkézből nagyon jókat hallottam a cégről. Állítólag nem csak a szállítás gyors, hanem az utánrendelés is, azaz, ha valamiből kevesebbet rendeltél a kelleténél, akkor kifejezetten hamar tudják mindezt orvosolni, és hamar utángyártják a szükséges csavarokat és különböző kiegészítőket. Mint mondtam, én csak gipszkarton csavart nézegettem, persze én nem is vagyok cég, de azért nagyon érdekelt a kínálatuk. Szerintem szuper lehetőség, hogy már online is el tudjuk ezeket a dolgokat intézni, és a kényelmes házhoz történő szállítás is biztosított természetesen. Én egyébként is kifejezetten ügyelek arra, hogy hazai vállalkozásokat támogassak elsősorban a választásaimmal, annak pedig pláne örülök, ha tudok is ajánlani egyet-kettőt mások figyelmébe!

Csavarok, szerszámok és különböző hasznos eszközök, kiegészítők – ezt mind tudja a Csavar Holding online felülete. Mindenképpen érdemes vetni egy pillantást a csavarok színpalettájára… Emellett szerintem még az is könnyen elboldogul majd ebben a virtuális áruházban, akinek nincs annyi tapasztalata a netes üzletek és vásárlások terén. Bízom benne, hogy többeteknek tudtam valami érdekeset és hasznosat mutatni, és ti is felfedezitek a Csavar Holding magyar vállalkozást!