Az Acélpartner Kft. ezzel a dologgal egyedülálló az országban!

Én szeretek mindig tájékozott lenni, napi szinten követem a híreket, a rádióban, tv-ben vagy az interneten is akár. Nekem biztonságérzetet ad az, hogy tisztában vagyok vele, hogy mi történik körülöttem. Igyekszem mindig több forrásból is tájékozódni a lehető legobjektívebb forrásokból, mielőtt véleményt alkotok. Emellett persze érdekel a kollégáim, családom véleménye is, akikkel ha időnk engedi, mindig megvitatjuk a napi történéseket, nem csak a hivatalos hírek, de magánéletünk terén is. Közös családi barátunk hívott egyik este és izgatottan mesélte, hogy végre talált egy olyan céget az interneten, ahol van plazmavágás – ez az Acélpartner Kft. – akik fő profilja a CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Régen keresett már ilyen céget, mert lenne egy elképzelése, amit csak adott eljárással lehet megvalósítani, de addig még nem talált olyan vállalkozást, ahol dolgoznak ezzel a módszerrel. Ez pedig nem más, mint a korábban levágott alkatrészek utólagos gyökölése, bármilyen CNC technológiával is készültek el előzőleg.

Örültem az örömének, de mivel én nem vagyok annyira kompetens a témában, inkább odaadtam a férjemnek a telefont, aki azért valamelyest konyít a témához, mindenesetre jobban, mint én. Amikor letették a telefont, férjem felkereste az Acélpartner Kft honlapját és olvasgatni kezdett, mert ő is kíváncsi lett.

A weboldal információiból kiderül, hogy ez a vállalkozás több, mint 20 éve jelen van a piacon.  Azért dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalon és a lehető legkedvezőbb árakon szolgálják ki ügyfeleik igényét, mindenki megelégedésére. Főleg plazmavágással és melegen hengerelt lemezek vágásával foglalkoznak, de nyújtanak szolgáltatást hegesztési gyök előkészítéssel vagy szemcseszórásos felülettisztítással kapcsolatos munkálatokban is. Főleg a gépipari-, az energiaipari- és az építőipari szegmensben tevékenykednek. Nemcsak a hazai, de a nemzetközi színtéren is jelen vannak.

Plazmavágás – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Olyan gépparkot alakítottak ki az évek folyamán, amiivel a legváltozatosabb fémfeldolgozási eljárásokat is meg tudják valósítani, követve ügyfeleik igényét és a feldolgozási trendek változásait is. Bérmunka végzésével is meg lehet őket bízni, ez azt jelenti, hogy az ügyfél által biztosított alapanyagok feldolgozását is vállalják. Ehhez előzetes igényfelmérés, egyeztetés és szerződéskötés szükséges.

Az acéllemez vágáson és megmunkáláson kívül nyújtanak még más egyéb szolgáltatásokat is. Ilyenek például az építőipari kivitelezés, beleértve a különféle kőműves-, lakatos munkákat és a földmunkát is.Saját alapanyagkészletből dolgoznak, mely kiteszi a több ezer tonnát, ennek is köszönhető, hogy rövid vállalási határidőkkel tudnak dolgozni.

A cég weboldala sok információt tartalmaz, menüje részletes, és változatos, szépen kidolgozott. Bepillantást nyerhetünk az ott folyó munkába, hogy milyen gépekkel, milyen technológiával és milyen anyagokkal dolgoznak. Vannak részletes információk az acéllemez típusokról is, melyeket közvetlenül, a helyszínen, raktárkészletről értékesítenek. Minden elérhetőség adott és érdemes őket személyesen is felkeresni. Nagy szakértelemmel bíró technikusaik segítségével az elképzelésből gyorsan, magas minőségben és kedvező áron lesz megvalósult termék. Segítenek a megfelelő anyagok, és feldolgozási módszerek kiválasztásában és elkészítik a műszaki rajzot is. Összességében, egy tapasztalt, felkészült vállalkozás az Acélpartner Kft. Hozzájuk bizalommal fordulhatunk, ha plazmavágással, CNC plazma- és lángvágással, gépi forgácsolással kapcsolatos kérdésünk vagy igényünk van.

Ezért is jó tájékozottnak lenni, mert bármire is legyen szüksége az embernek, sokkal könnyebb dolga van, ha tudja, hol keresse. A hírek és információk, valamint ezek áramlása ezért is nagyon fontosak az életünkben, hogy ilyen esetekben az igény és a kínálat a lehető legkönnyebb és leggyorsabb úton találkozzon.

Most már mi is tudjuk: Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Vagyis, itt mindent megtalálunk, ha acéllemez vágásról van szó! Ha a jövőben szükségünk lesz valamely speciális szolgáltatásukra, minden bizonnyal az ő számukat fogjuk tárcsázni.