Az autók világa folyamatosan formálódik, de egy valami változatlan

Gyakran olvassuk, látjuk a hírekben, milyen új innovációk látnak napvilágot a közlekedésbiztonságban. Nem tévedés, ezek a dolgok a napi hírekbe kívánkoznak, hiszen az autók világa olyan kiterjedt és annyira rányomta az autók létezése a civilizáció fejlődésére a bélyegét, hogy mindenkit érdekel, hogy ki mit talált ki, honnan milyen fejlesztések érkeznek, vagy érkezhetnek.

De az, hogy mi magunk olykor ugyanúgy költünk a saját kocsinkra, mint akár a házunkra, változatlan maradt, hiába ma már alapból nagyon felszereltek a megvásárolható járműveink. Hiszen testreszabni azokat, a mi dolgunk lesz, miután megvettük. Ettől olyan sikeresek az olyan korszerű webshopok, mint az autofelszerelesek.hu! Az, hogy ma már vannak autó vadriasztók sokat segített abban is pl., hogy óvjuk a környezetünket és azon állatokat, amelyek élőhelyét az autózásunk zavarja – ez szintén paradigmaváltást jelent. Az autofelszerelesek.hu azért nagyszerű webhely a minden ilyesmihez való hozzáféréshez, mert egyrészt tájékozódhatunk, milyen autó vadriasztók léteznek – mert van választék, láthatjuk ha a linkre kattintunk, hogy 17.500 forintostól a százezres kategóriáig van ilyesmi, és utána is olvashatunk mindennek – másrészt sok ilyesmiről tájékozódhatunk náluk a magazinjukban (hogyan forradalmasítják a gyártók szinte évtizedről évtizedre az autóbiztonság területét, stb.). Ennek a webcíme: https://autofelszerelesek.hu/autofelszereles-blog.

Az autó vadriasztók tőlük vásárolható legpraktikusabbja egy olyan mágneses darab, ami az ilyen módozatú rögzítés miatt cserélhető az autókon. Tetőcsomagtartó választó kisokos, légterelő kisokos – ilyesmikkel segítenek mind a tájékoztatásban, mint a majdani lehetséges vásárlásunk során a blogjuk által. És, ha már ezekről írnak, természetesen légterelőket, tetőcsomagtartókat is vehetünk a kocsinkra ott helyben.

Más irányú biztonságnövelésről szól a tapadókorongos telefontartó (szintén ugyaninnen vásárolható), de van itt valóban sok-sok, változatos termékkategória. Tényleg ott kezdődik a tudatos autózás, hogy veszünk olyan dolgokat, amik nekünk az autónkba egyénileg fontosak, és olyanokat is, amikkel védhetjük azt (még az autó külsejét is), na meg magunkat, az utasainkat. És ezek a dolgok a kocsit úgy ahogy van, bármilyen szerencsétlen baleset bekövetkeztétől is megvédik, vagy annak átvészelésében lehetünk előrelátók.

Gondoljunk bele, a gyártók nem mindig tudnak minden autót pont arra az igénybevételre szabni, ahogy mi használjuk majd. Hiszen azok változatai végtelenek. Ha nagy az esélye, hogy sokan keresnek telefonon vezetés közben, vegyünk telefontartót. Ha kutyások vagyunk, vehetünk kutyarácsot. Újabb biztonsági kockázat: állatot szállítani az utastérben túl sok bonyodalmat okozna! Fel kell készülnünk minden eshetőségre.

Vannak továbbá ebben a webshopban mindenféle módozatai a csomagszállításnak, amivel kicsi csomagtartók esetén kompenzálhatunk. Találunk itt olyan utastéri kiegészítőket, mint az autós kosár, a kormányvédő, vagy a ruhatartó, ülésre szerelhető vállfa. Ha az autóval szeretnénk hosszú utakra menni, sok cuccal, még az erre kitalált nagyobb autók csomagszállító részét is bővíthetjük. Akad itt továbbá több változatban traffipax jelző, mobilgarázs, hólánc, még vonóhorgos tárolódoboz is.

Természetesen a webshopbéli működés mindenben korszerű, ahogy az egy frekventált netes kereskedéstől várható. Van gyorsan nálunk termő futárszolgálat – ha délelőtt rendelünk, már aznap felveszik tőlük a csomagunkat -, többféle csomagpontra rendelési lehetőség, működik a csomagkövetés, mindenféle módon lehet fizetni, szóval nem csak a választékra nincs panasz.

Én nem tudom, meddig lesz az autó még ennyire domináns jármű. Nem véletlen, hogy országos híradások kezdődnek autóbaleseti beszámolókkal, és azzal, mi történt aznap az utakon. Szóval ezek a webshopok létfontosságúak és az autofelszerelesek.hu-t a gyorsaságuk és megbízhatóságuk mellett én azért szeretem, mert nekem a minőséget jelentik. Minőséget képviselnek ők minden termékükben is, az árak nem megfizethetetlenek, hanem korrektek és gyakran frissül a választék. Régen külföldről rendeltem egy csomó cuccot, de megtaláltam aztán az autofelszerelesek.hu-t! Azóta ez az etalon, nem is vándoroltam ilyen dolgokért máshova, azóta sem… Ez nálam szokatlan, de így volt eddig. Itt mindent megkapok és mindent időben! Ha ti is ellátogatnátok hozzájuk, ne feledjétek az AF – magazint sem megnyitni, fentről, a fejlécből! Jó olvasást, válogatást kívánok!