Ezzel a dugulásproblémával benne lehetnénk a TV-ben

Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd a TV lesz a vetélytársam

Ha a nagyszüleimnél járok, állandó jelenség, hogy mindig megy a TV a háttérben. Egyszerűen nem lehet úgy találkozni velük, hogy ne menne valamilyen műsor, amit éppen néznek. Vagy éppen nem néznek, attól függ, ugye, hogy milyen a társaság, és mennyire vagyunk versenyképes konkurenciája a tévéműsoroknak. Jártam már úgy nagyanyámnál ugyanis, hogy bár egy hete nem láttuk egymást, a kezdeti öröm hamar elszállt, mert elkezdődött a brazil szappanopera sorozat, és onnantól kezdve az vált érdekesebbé. Rám már nem is figyelt, minden idegszálával a műsorra összpontosított. Olyan izgalom járta át, miközben a cselszövésre fókuszált, mint amikor a gyerekeim mesét néznek. De este se jobb vendégségbe menni a nagyszüleimhez, mert akkor meg a híradó szól. Az meg lassan olyan, mint egy krimi: kirabolta, felgyújtotta, baleset érte…

Duguláselhárítás Dunaharszti környékén, egy órán belül

De nálunk, Dunaharasztin se fenékig tejfel az élet. A múltkor például úgy eldugult a fürdőszobában a lefolyó, hogy azt hittem, mi leszünk a következő műsorszám, amit leadnak a híradóban. Bármilyen eszközzel, tisztítószerrel próbáltam is segíteni a problémám, minden hiábavaló volt. Így hát beírtam a keresőbe, hogy duguláselhárítás Dunaharaszti környékén, és lám, rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalára. A honlapon úgy hirdették magukat, mint profi csapat, akik hamar kijönnek a helyszínre, és remek munkát végeznek. Gondoltam magamban. nincs mit veszítenem, ezért aztán tárcsáztam a honlapon megadott telefonszámot. A vonal kicsöngött, és nagyon hamar fel is vették a telefont. Egy kedves, segítőkész hang vette fel, és végighallgatta a problémámat. Mikor a történetem végére értem, megegyeztünk benne, hogy itt bizony nagy a baj. Ezért azzal raktuk le, hogy SOS szolgáltatásban részesülünk, és a kollégák nemsokára kopogtatnak majd az ajtómon.

Így is történt, alig egy óra múlva már meg is érkezett a felmentősereg. Pontosabban két hozzáértő szakember, akik a megfelelő szerszámokkal felszerelkezve nekiláttak, hogy elhárítsák a problémát a fürdőszobában. Közben kikérdeztek arról, hogy mivel próbálkoztam megoldani a helyzetet, majd tájékoztattak, hogy bizony az otthoni használatra tervezett tisztítószerek, oldószerek sokszor csak rontanak a dugulás helyzetén. Szerencsére a szakemberek értették a dolgukat, így hamar megtalálták a megfelelő szerszámot, amivel a hibát el lehetett hárítani. Nem sokkal az érkezésük után pedig a dugulás is megszűnt. A munkáról számlát is kaptunk, méghozzá olyat, amelyet adott esetben a biztosítónkhoz is be tudunk nyújtani. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, ezért “duguláselhárítás – Dunaharszti” címkével ellátva ki is írtam az élményemet a facebookra. Ugyan nem a Dunaharaszti TV-ben szerepeltünk így, de úgy éreztem, hírt kellett adnom a város többi lakójának erről a nagyszerű csapatról.

A munkát valóban kifogástalanul elvégezték. A honlapon nem is véletlenül hirdetik úgy magukat, hogy több, mint harminc éves szakmai múlttal rendelkeznek. Mindemellett pedig rendkívül ügyfélközpontúak, a hibaelhárításról mind telefonon, mind munka közben részletes tájékoztatást kaptam. Ajánlom mindenkinek, akinek duguláselhárításra lenne szüksége Dunaharaszti és környékén.