Figyelem, figyelem, itt vannak a legjobb motorgumi árak!

Bár nem árulunk el nagy hírt azzal, hogy a motortire.hu oldal a legjobb messze e vidéken, mégis nem győzzük elégszer hangsúlyozni. Újságokban kéne közölni a szakmai tudásukat, profizmusukat, széles választékjukról nem is beszélve. A kellemes őszi kirándulások amúgy is elengedhetetlen kelléke a megfelelő motorgumi, így, ha éppen azt keresel, a legjobb helyen jársz! Amennyiben pont a legjobb hírekre vagy kíváncsi tarts velünk és olvass tovább, hiszen ennél frissebb információkat nem találsz majd ezzel az oldallal kapcsolatban!

Milyen motorgumi mellett döntsek?

Motorunk kerekei a legjobbat érdemlik, így nem is volt kérdés, hogy a motortire.hu oldalról rendeljem-e meg a motorgumikat. Szerencsére a létező összes kategóriában találunk termékeket, így mindenki megtalálja a számítását. Legyen szó chopperről, classicról, mopedről vagy robogóról, itt mindent megtalálunk. Csakúgy, mint a sport célra, verseny célra vagy egyszerű városi célra használatos gumikat. Nehéz döntés volt, hogy melyiket válasszam, hiszen nem csupán az úton közlekedek vele, hanem szeretek néha kora ősszel felmenni a Bükkbe egy kicsit kirándulni.

Végül az utcai gumi mellett döntöttem, mert ez felel meg tulajdonságaiban a legjobban számomra és a motorom számára egyaránt. Mivel csak hébe-hóba járok fel kirándulni és a motorom sem olyan nagy, hogy sportgumi kelljen rá, egy utcai gumi tökéletesen megfelel majd nekem szeptemberre és októberre, utána úgyis búcsút kell intenem egy időre a kirándulásoknak.

Egy Mitas motorgumi mellett döntöttem, ami rendkívül kedvező áron volt fent, 17 290 Ft-ért. Ez egy nagyon menő kis gumi, mivel nem csupán utcai, hanem országúti túraabroncs, tehát pont tökéletes lesz a célomra, mintha nekem gyártották volna. Szerintem ez énrám várt, hogy én vegyem meg és ilyen szuper áron.

Miért is kiváló választás az oldal?

Az is különösen tetszik nekem az oldalban, hogy nem csupán egy terméket adnak el egy rövid leírással, hanem veszik a fáradtságot arra, hogy tüzetesebben bemutassák a tulajdonságokat és a márkát is. Például erről a motorgumiról megtudtam, hogy kiválóan alkalmas nem csupán motorkerékpárhoz, de alacsonyabb kapacitású modern gépekhez is. Ez a motorgumi kiválóan alkalmas arra, hogy nedves és száraz talajon egyaránt biztosítsa a megfelelő tapadást, így egy kicsit sportosabb helyzetekben is tökéletesen helyt tud állni, habár használata inkább jó minőségű, aszfaltozott úton ajánlott.

Ez a motorgumi okkal lett a robogósok egyik kedves abroncsa, hiszen főként azoknak ajánlott, akik szeretnének megbízható kerekeken mozogni a mindennapok során, ami remek kanyartulajdonságokkal és magas futóteljesítménnyel is rendelkezik. Gyorsan melegszik, így minden útfelületen és körülmény között használható, mivel az ütéseket is hatékonyan nyeli el. Megbízható, kényelmes és biztonságos, pont amire mindenki vágyik. Azonnal a kosaramban landolt az elolvasás után, engem megvettek kilóra. Bár a profizmus mindig is a gyengém volt.

Szerencsére ezen az oldalon nem csak az árak szuperek, de a minőség is magáért beszél. Hiszen itt nem csupán egy motorgumi webshopról beszélünk, annál jóval többről van szó. Szolgáltatások tömkelegével vagyunk bombázva, mint például a kiválóan megfogalmazott segítő jellegű blogbejegyzések és motorgumi szerelés szolgáltatás.

motorgumi
A motortire.hu oldalon mindenki megtalálja azt, amit keres és azt, amire a motorbiciklije legjobban vágyik.

A motorgumi szűrű egy álom az oldalon

Kicsit visszakanyarodva a kezdőoldalra egyébként elég komoly szűrőket állíthatunk be annak érdekében, hogy azonnal megtaláljuk, amit keresünk. Időt és energiát is spórolunk, mert a motortire.hu ilyen szuper ügyfélközpontúsággal rendelkezik és odafigyelnek a vevőigényekre. A munkához és témához való hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, hiszen másként nem tudtak volna összehozni egy ilyen szuperül felépített oldalt. Amit persze működtetni is kell és napról-napra, évről-évre sikerrel veszik az akadályokat. A szűrőben egyébként azt szeretem a legjobban, hogy a fő paramétereket tudjuk felütni, melyeket minden jó motoros ismer és tisztában van velük a gumi vásárlás előtt. Természetesen tudunk böngészni is, ha jobb ajánlatot keresnénk vagy más alternatívát, vagy akár csak ismerkednénk a piacon lévő termékekkel.

Ha pontosan tudom, hogy milyen márkától milyen kategóriájú abroncsot keresek, akkor nyert ügyem van, hisz mindet be lehet állítani. Szinte biztosan első találatos lesz az általunk keresett gumi, kizártnak tartom azt, hogy itt ne lehessen kapni valamit, amire éppen szükségünk van. Engem még sosem hagytak cserben, pedig nem először és nem másodjára vásárlok itt.

Zökkenőmentes motorgumi rendelés egy pillanat alatt

A megrendelés mindig zökkenőmentesen történik, hiszen, ha még délelőtt leadom a rendelést, akkor már másnap nálam lehetnek a gumik. Ez pedig nem mindegy, igaz? Az ország teljes területére szállítanak és kicsekkolásnál ki is kalkulálja a gép az árat, így nem az adatok megadása után kell szembesülni a szállítás borsos árával. Viszont lehetőségünk van átvenni a termékeket a telephelyen is, mely Budapesten található. Szerencsére mindenki ki tudja választani a számára megfelelő opciót, mivel vidéki vagyok, így nálam nyilván a házhozszállítás volt a kényelmesebb.

A számlázási adok megadását követően már csak véglegesíteni kell rendelésünket. A fizetéssel kapcsolatban nem kell aggódnunk, ugyanis helyszíni átvétel esetén tudunk fizetni az üzletben bankkártyával agy készpénzzel, a futárnál pedig csakugyan utánvétes opció van érvényben. Nem kell aggódni, hogy hitelkártya család áldozatai leszünk az online térben, főleg a mai időben, amikor minden adatot könnyedén el tudnak tőlünk lopni. Még mindig az utánvétes fizetés a legbiztonságosabb módja a netes rendelések kifizetésének.

A visszaigazoló e-mailt a rendelésem részleteivel szinte azonnal megkaptam és mivel nincs csúcsidő és délelőtt adtam le a megrendelést, így már másnap nálam voltak a gumik. Tökéletes minőségben, kifogástalan állapotban, szépen becsomagolva. Mindig ilyen gördülékenyen megy minden a motortire.hu-val, amiért nagyon hálás vagyok.

Tényleg a motortire.hu a legjobb választás a számomra?

Szerencsére egyszer sem történt szállítás közbeni baleset vagy egyszer sem kaptam hibás terméket, de efelől sem kell félnem, hiszen természetesen van lehetőség garanciára, így cserére és visszavételre is. Ha még sincs szükségünk a motorgumira vagy sérült a termék, csak írnunk kell pár sort az e-mail címükre és az ügyfélszolgálat készségesen intéz mindent. A visszaküldés ára teljesen minimális összeget jelent, amennyiben nem tudjuk személyesen bevinni a gumikat, így nincs veszteni valónk. A motorire.hu minden szempontból szuper választást jelent mindenki számára és felesleges kockázattal sem kell számolnunk a megbízhatóságuk és hitelességük miatt.

Igaz, hogy most nem lesz olyan sok időm a kirándulásokra, de legalább jó minőségű gumik lehetnek a szeretett motoromon, amiket majd használhatok tavasszal is. Összeségében nagyon elégedett vagyok a motortire.hu-n vásárolt motorgumi csodáimmal, minden szempontból. Szuper árak, verhetetlen minőség és széles választék a legjobb, ami leírja őket. Hibátlan weboldal, gyors megrendelés és még gyorsabb kiszállítás. Válaszd Te is őket, ha a legjobbat szeretnéd motorod számára!