Friss hírek az elektromos LOFTY-k világából

Az első számú tájékozódási forrásom az internet, ahol nemcsak a hírek, hanem az érdeklődési körömet kielégítő tartalmak iránt is keresek. Ilyen például az elektromos motor LOFTY kategóriája is. Tájékozódáskor fontos számomra, hogy megbízható oldalakról szerezzem az információt, amit bármikor nyugodt szívvel tudnék ajánlani akár barátoknak is.

Jómagam még nem rendelkezem robogóval, sem a hagyományos, sem az elektromos változatával, de a családomban már többször felmerült a kérdés, hogy érdemes-e beruházni egy robogóra? Nemrég egy idős, nyugdíjas korú ismerősről tudtam meg, hogy rendszeresen elektromos robogón közlekedik, így hát most, hogy túl vagyok a meglepődésen, felocsúdtam, és elkezdtem tájékozódni az elektromos közlekedési eszközök világában. Találtam is egy jó boltot ehhez (Motorbolt a neve – csak ilyen egyszerűen). Számomra a legfőbb szempont, hogy biztonságban érezzem magam egy robogón közlekedve is. Ha pedig robogó, legyen elektromos, hiszen mindig is a legkorszerűbb technológia vonzott.

Engem speciel az Elektromos motor LOFTY kategória érdekel, és a motorbolt.co.hu webáruház kínálatában jelenleg három LOFTY modell is rendelhető: LOFTY 11 és LOFTY 14, mindkettő ugyanannyiba kerül, míg a LOFTY 10 valamennyi forinttal olcsóbb. Én a LOFTY 11 és 14 között vacillálok, és még nem teljesen egyértelmű a választásom, hogy melyiket szeretném jobban. Elektromos motor vásárlásnál, mint más közlekedési eszköznél is fontos szempontnak tartom a kiegészítők gazdag választékának elérhetőségét. A weboldal kínálatában megtalálhatók: bukósisakok, táskák, csizmák, kesztyűk, esőruházat, divatos ruházat és még számos egyéb kiegészítő. Figyelemre méltó a robogó alkatrész kínálatuk is: bármilyen alkatrész megtalálható az oldalukon, ami egy elektromos LOFTY motor működéséhez szükséges. A szállítási idő nagyon gyors, a rendelt termék már egy nap múlva átvehető az üzletben.

A motorbolt áruház rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik tényleg, amennyiben a kétkerekű elektromos közlekedési eszközök vásárlása a cél. Ezt nem lehet elégszer elmondani… Kínálatukban megtalálhatók elektromos rollerek, elektromos kerékpárok, elektromos motorok is. Akik azonban a hagyományos kerékpárok iránt érdeklődnek, szintén nem kell aggódjanak, hiszen a “Motorboltban” ilyenek is vannak. Gazdag a kerékpár és motorgumi választék, szinte bármilyen modellre találnak méretet.

A weboldal nagy része könnyen áttekinthető, gyors, a kereső funkcióba csak beírom a keresett terméket és a találatok rögtön megjelennek. Hűségpontokat lehet gyűjteni, megéri visszatérő vásárlónak lenni. Alkatrészek, kiegészítők esetén a házhoz szállítás bizonyos összeg felett ingyenes. Fontos információnak tartom, hogy Szép Kártyával is lehet fizetni. A kapcsolat menüpont alatt mobil és vezetékes telefonszám is található, így bármilyen kérdés esetén telefonon is elérhetőek a munkatársak.

A LOFTY-k egyre népszerűbbek tehát napjainkban, egyre gyakrabban lehet találkozni velük az utakon. Kis távolságok megtételére rendkívül praktikus. Univerzális, minden korosztálynak segítséget nyújthat. Idős embereknek segítségére lehet a napi bevásárlásnál, míg a fiatalok is könnyen megszerethetik ezt a könnyed, több színben kapható vidám típust. Az elektromos motor LOFTY kategóriája javasolt még a környezettudatosan gondolkodó vásárlók számára is, illetve, akik követik és szeretik az innovatív technikát a közlekedésben is.