Fűtésszerelő mentette meg a családi filmezést

Az esti közös TV-zés nálunk egy megszokott családi program, amely már valóságos rituálé lett számunkra. Ilyenkor a gyerekekkel együtt élvezzük a kanapé kényelmét a puha pokrócok és párnák között, és valamilyen közösen választott filmet nézünk, ami mindenkinek a kedvére van, és még egyikünk sem látta. Természetesen van olyan alaklom, amikor nem tudjuk belesűríteni a napirendbe egy-egy túlórázás, vagy más egyéb elfoglaltság miatt, de amikor csak tudjuk, összehozzuk ezt a közös programot. Nem csak szórakozásként gondolunk rá, hiszen sokszor nézünk olyan dokumentumfilmeket, vagy olyan témájú műveket, amelyek a gyerekek tudását és tájékozottságát fejlesztik, sőt, rengeteg filmet eredeti nyelven nézünk, ami szintén nagyon jó tanulási lehetőség, hiszen már mindketten tanulnak idegen nyelveket.

A minap is így töltöttük esténket. Az aktuálisan kiválasztott film egy szimpla vígjáték volt, hiszen mindenki fáradtabb volt a szokásosnál, és egy könnyedebb műre vágytunk, amin jókat lehet nevetni. Amíg a gyerekek elpakolták az elől maradt játékokat és kacatokat, bekapcsolva hagytam a híreket, hogy egy kis információhoz jussak, mi is történik körülöttünk a nagyvilágban. Alapvetően nem szeretek ilyen jellegű adásokat nézni, inkább olvasok az interneten, ha információra van szükségem, de néha-néha belepillantok, mit is közvetítenek ezeken az adókon. Éppen valamilyen balesetről beszélt a műsorvezető hölgy, amikor feleségem megjegyezte, hogy milyen hideg van idebent a lakásban, pedig elvileg megy a fűtés. Nekem eddig fel sem tűnt, és kérdően fordultam felé, azonban belegondolva valóban, mintha sokkal hűvösebb lett volna a megszokottnál. A hozzám legközelebb eső radiátorhoz szaladtam, és nagy meglepetésemre a fűtőtesthez érve csak a jéghideg acélt éreztem. Itt már tudtam, hogy nagy lehet a baj, hiszen a téli estékre mindig jól befűtünk, hogy ne fázzunk meg, és a meleg otthon kényelmét élvezhessük.

Azonnal a pincébe vettem utam, ahol a jó öreg cirkókazánunk foglalja el helyét, és nagy meglepetésemre a kazán nem üzemelt. Megpróbáltam bekapcsolni és életre hívni, de alig adott magáról életjelet, szinte semmi változás nem történt, még csak be sem kapcsolt. Teljesen kétségbe estem, hiszen még sosem adódott probléma a fűtőberendezéssel, így jó szakember ismeretének hiányában ötletem sem volt, hogy kit kereshetnék a problémával, ráadásul ilyen esti órákban, én magam pedig nem akartam semmilyen műveletnek nekiállni. Eszembe jutott, hogy egy barátom múltkor hasonló problémába ütközött, és sikerült találnia egy céget, aki még aznap a segítségére sietett és megoldotta a problémáját. Gyorsan dobtam neki egy üzenetet, hátha még ébren van, és szerencsémre azonnal választ is kaptam tőle. Azt írta, hogy keressek rá a topvizgazfutesszerelo.hu-ra, mert náluk garantáltan akad egy profi fűtésszerelő, aki akár most is kisegíthet bennünket a bajból.

Szkeptikusan álltam a dologhoz, azonban, amikor felkerestem a honlapot, minden kétségem eloszlatták. A cég víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkozik, és már több mint 30 éve vannak a szakmában. Akár kisebb problémákkal, – mint egy csöpögő csap – de akár egy nagyobb kivitelű munkákkal – mint egy egész vízvezetékrendszer kiépítése – is keresheted őket. Elérhetőek Budapest egész területén, de még Pest megye bármely pontjára is vállalnak kiszállást, akár azonnal, vagy egy előre egyeztetett időpontban.

Az oldal, és az ott megtalált információk igazán bizalom gerjesztőek voltak, és sikerült megnyugtatniuk, hiszen hittem, hogy ők tényleg meg fogják tudni oldani a problémámat. Manapság nagyon nehéz megbízható szakembert találni, aki nem csak a pénztárcád mélyére akar nyúlni, majd egy összecsapott, hanyag munkát végez, ezzel pedig több munkát hagy maga után, mint amennyit előtte kellett volna megcsinálnia. Ez a cég a munkájára garanciát vállal, és a leírtak szerint az egyik legfontosabb, szem előtt tartandó tényező náluk a vevő beléjük vetett bizalma, és a munkájukkal való elégedettsége. Munkatársaik és szakembereik sok éves tapasztalattal és nagy tudással rendelkeznek, és napi szinten rengeteg kacifántos szituációval találkoznak, azonban folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy tényleg minden akadályt meg tudjanak ugrani, és naprakészen tartsák szaktudásukat. Ez nagyon ritka manapság, így ha ilyen szakembert, vagy vállalkozást talál az ember, azt meg kell becsülni. Ami még megkülönbözteti őket más szakiktól, az az, hogy munkájukról részletes számlát adnak, amelyet a biztosítási cégek is elfogadnak, ez pedig nagy segítség lehet a kárenyhítési eljárás során adott problémáknál.

Az oldalon található telefonszám a hét bármely napján, bármely órájában hívható, így akármikor beüt a baj, elérheted őket. Ha nem lenne sürgős a megoldandó probléma, akár visszahívást is kérhetsz tőlük, így pedig amint idejük és kapacitásuk engedi, meg fognak keresni téged a megadott elérhetőségen. Ha felhívod őket, elég csak elmondanod, hogy mi a tapasztalt furcsaság, vagy probléma, ők pedig szükség esetén a lehető leggyorsabban kiérkeznek hozzád, hogy megállapítsák a kialakult helyzet okát, és aztán azonnal, vagy a szükséges alkatrészek beszerzése után megoldják a rendellenességet.

Mivel engem sürgetett az idő, és minél előbb meg szerettem volna oldani a problémát, így egyből tárcsáztam őket, és bár féltem, hogy mivel már este volt, nem kapok választ, legnagyobb meglepetésemre felvették a készüléket a túloldalon. Mivel érzékelték, hogy sürgős a probléma, így még akkor kiküldik a megfelelő szakembert, hogy rápillantson a kazánra. Egy órán belül kiérkeztek a munkatársak, és felmérték a helyzetet. Megnyugtattak, hogy nincs nagy baj és nem szükséges alkatrészt rendelni, vagy beszerelni, és körülbelül egy fél órás művelettel megoldható a probléma, így az éjszakára már újra fel fognak melegedni a radiátoraink, és nem kell fagyoskodnunk.

A fűtésszerelők nagyon gyors munkát végeztek, és hihetetlenül precízen jártak el. Tényleg látszódott rajtuk a több éves tapasztalat és a nagyfokú szakértelem, amire szert tettek munkájuk során. Rendkívül elégedett voltam a szolgáltatással, és borzasztóan hálás voltam, amiért ilyen hamar kiérkeztek és kisegítettek bennünket. Már rögtön a távozásuk pillanatában megfogadtam, hogy legközelebb is őket fogom hívni, ha bármilyen probléma felmerül a háztartásban, sőt, ezentúl minden ismerősömnek is őket fogom ajánlani, hiszen tényleg profik, és megbízhatóak, az ismerőseimnek pedig mindenképpen a legjobbat szeretném.

A nehézségek megugrása után újra helyet foglaltunk a kanapén, és most már nyugodtan neki is láttunk a film nézésének, tudva, hogy minden kivetnivaló megoldódott, nincs már miért aggódnunk. Mire a vígjáték végére értünk, a radiátorhoz érve az már egészen meleg volt, és a lakásban is újra kellemes volt a hőmérséklet, csak úgy, mint ahogyan azt megszoktuk. A kazán azóta is remekül szuperál, semmilyen rendellenességet nem tapasztaltunk, így köszönettel tartozunk a topvizgazfutesszerelo.hu oldalnak, hogy megmentették az esti családi filmnézést, és megkíméltek minket az éjszaka hidegétől, hogy otthonunk teljes kényelmét élvezhessük mindenféle kellemetlenség nélkül.