Gépjárművesek figyelem! Rendkívüli olaj webshop, ne maradjatok le róla!

Ha esetleg eddig elkerülte volna a figyelmeteket, vagy egyszerűen csak nem találkoztatok vele a neten, akkor most felhívom szíves figyelmeteket egy elképesztően sokoldalú főleg autós/motoros webshopra. Ez pedig nem mást, mint a olajwebshop.hu/autosbolt.html, ahonnan mindent meg tudsz rendelni, ami a járműved karbantartásához szükséges.

Ugyan a nevéből arra lehet következtetni, hogy ez egy szigorúan motorolajokkal üzletelő autósbolt, de ez nagyon távol áll a valóságtól. Ugyan a webshop fő profilja az olaj, nem csak azt árulnak, hanem tisztító szereket szinte minden felületre, legyen az külső, belső, autó, motor vagy bicikli, bőr vagy kárpit. Ezek mellett szűrőket, különböző adalék anyagokat és gyertyákat is lehet innen rendelni. A szűrők lehetnek olaj-, levegő- vagy pollenszűrők természetesen, és autóba valamint motorkerékpárba is lehet rendelni. Szóval, nem csak az autók, hanem a motorok szerelmesei is megtalálhatják itt az esetlegesen pótolandó, szükséges olajokat, szűrőket, vagy egyéb adalékanyagokat amivel karbantarthatja járművét. Egyértelműen olajokból is sok főkategória, hiszen ez a fő profil. Azokon belül pedig még több alkategória van, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudják nyújtani. Nem csak autók és motorkerékpárok motor olaját lehet a webshopban megtalálni, hanem kerti gépolajokat, hidraulikai olajakat, mezőgazdasági olajokat és még sok másfajtát is, ha valakinek másra lenne szüksége.

A szállítás ország szerte 10 ezer forint alatt 1500 forint, 10 és 20 ezer forint között 750 forint, az felett pedig ingyenes szállítást biztosítanak a termékeikre. Lehet házhoz, pick-pack point-ra vagy üzletbe is kérni, bár ez utóbbi csak a Pestieknek kedvez, mivel a 4 boltjuk mindegyike Pest különböző részein helyezkedik el. Ugyan a termékek többsége nem megfizethetetlen, de ha valaki nem pótolja rendszeresen a különböző autó ápoló és tisztító szereket és olajokat, bizony egy vásárlás alatt nagyon könnyen össze jön az a 20 ezer forint.

Az adalékoknál is hasonlóan nagy a választék, és sokfélék az opciók: motorolaj, benzin, szervokormány, hűtőfolyadék és még egyéb adalékanyagok, amik közül lehet válogatni, és természetesen ezeken belül is lehet márka, méret és ár szerint még tovább válogatni. Ráadásul ezek csak a legfőbb termékek voltak. Aki még ezek között sem találta meg azt, amit keresett, az az egyéb kategóriában biztosan ráakad. Még maszkot is lehet rendelni, úgyhogy szerintem ez mindent elmond…

Mivel én is Budapesten lakok, ezért csak a pick-pack pontos szállítást vettem igénybe, mivel nem voltam benne biztos, hogy munkaidő alatt be tudok menni a boltok valamelyikébe, hogy haza vigyem a rendelt cuccokat. Szerencsére semmi problémát nem tapasztaltam. Minden a legkisebb probléma nélkül lezajlott. Én nagyon elégedett voltam velük, és csak ajánlani tudom az olajwebshop.hu/autosbolt.html-t. Az összes rendelt terméket sikerült már kipróbálnom, és az autóm nagyon elégedett.